Обща категория

Кои дамски парфюми са подходящи за есента

 

За съжаление, или пък може би не, лятото си отиде и дойде есента. С новият есенен сезон настъпват промени навсякъде. Това важи особено при дамските гардероби, палитрата на техните гримове. Дамските аромати също трябва да бъдат подменени и жените знаят това. Ще се опитаме да набележим някои от най-купуваните и обичани парфюми от жените по света. В следващите редове ще наблегнем на характеристиките на някои парфюми, за да улесним вашият избор.

Най-подходящите парфюми за есента са тези с нотки на нещо дървесно, източно и пикантно в тях. Така смесени, че да могат да ви стоплят през прохладните дни и нощи. Но също така и да повишат вашето настроение.

DahliaDivinLeNectardeParfum от Givenchy

Този дамски парфюм е наистина уникален. Неговите ухания са въплъщение на самата прелест.

Цвете от злато, мимозата няма проблеми да вирее в най-горещите пустини на земята, под парещите слънчеви лъчи. Тази нотка се усеща много ясно в парфюма. Атлас е другото екзотично цвете, което ще погали вашето обоняние по невероятен начин. Ароматът му е чувствен и се разлива с божествена нежност около вас. Златно венчелистче – с тази добавка ароматът става неповторим.

ChloéFleurdeParfum от Chloé

Този парфюм е истински ароматен букет. В него се усещат най-нежните части на цветето. Ароматът е дело на истински професионалисти, които са успели да съчетаят съставките по един невероятен начин. Най-силно се долавя аромата на роза, след това идва гроздето, чиито аромат напомня също така за малинов плод… Този парфюм достига нови висоти с новото си ухание. Вербанае още едно цвете, което дава своя принос в аромата на парфюма. То се долавя по-лек и фин начин, давайки път за изява на розата. В парфюма могат да се доловят още нотки на млечни бадеми и череши, вплетени по невероятен начин в есенцията.

Подобни публикации

Уеб дизайн – концепцията на уебсайта и целите на дизайна

desito

Важността на дрехите за безопаснота при високите скорости

admin

Кухни по поръчка за луксозни домове

ilia