Любопитно Полезно

Кога двама души са създадени един за друг?

Кога двама души са създадени един за друг?

The-Great-Gatsby-2013-Movie-Poster-7705

 

 

В духовен смисъл се смята, че вашата енергийна половинка е предварително определено. Всяка душа има своя съвършен партньор, наричан сродна душа. Разберете кои са най-важните 5 признака, че сте срещнали истинската си сродна душа!

Въпреки, че повечето хора мислят за сроднате душа като за човек, който ще запълни живота ви с хармония и блаженство, това всъщност е човекът, който “ви допълва”.

Джери Макгуайър споделя, че нашата сродна душа сякаш ни завършва. Той смята, че сички ние се нуждаем от някой, който да ни помогне да станем по-добри. Понякога това преживяване е много силно.

Не е удобно да излизаме извън обичайните ни емоционални и умствени ограничения, но това ни помага да намерим по-добра версия на себе си.

Често не можем да открием сродната ви душа. Може би дори няма да бъдете физически привлечени един към друг в началото. Но, когато дойде предопределения ви момент, ще почувствате тайнствената сила, която ви води заедно напред и която казва, че този човек сякаш е предопределен точно за вас.

Ще разберете, че сте намерили сродната си душа, когато:

1. Просто го знаете.

Ще получите усещане, че имате това, което е идеалното за вас. Най-мощната сила, която имаме като хора, е нашата интуиция – слушайте я!

2. Вашите пътища са се срещали и преди.

Сродните души (Soulmates) се познават от минали животи. Може би, в миналото вие не сте успели да бъдете заедно преди, защото нещо ви е разделило, но сте живели на едно и също място по едно и също време и сте имали близки отношения.

3. Срещате се, когато му дойде времето.

Същността на това сродните души да се срещнат е, че  и двамата трябва да са готови да за духовна връзка. Срещането и свързването със сродната ви душа изисква умствена нагласа и подготовка. Може би трябва първо да ви разбият сърцето отново и отново, а може би другият човек трябва да забрави за своя дълъг списък от изисквания. Така или иначе, и двамата се свързвате, когато времето настъпи правилния момент.

4. Спокойствието ти е тихо.

Докато някои хора с друг тип взаимоотношения изпитват неудобство при мълчание, сродните души изпитват спокойствие, докато си мълчат. Ако вие сте заедно в колата, седите в парка или всеки от вас чете свой собствен роман, пространството между вас е изпълнено със спокойствие, въпреки тишината.

5. Знаете какво мисли другият човек.

Когато става дума за сродни души, те имат невероятни невербални комуникативни умения. Независимо дали мислят нещо или мислят за нещо, те са толкова свързани, че не винаги се нуждаят от думи.

Подобни публикации

Признаците, че един мъж обича една жена

admin

Изгубените светове на земята

admin

Леонардо да Винчи е могъл да вижда в други измерения

admin