Любопитно

Как да стана инфлуенсър?

инфлуенсър

 

Тествате безплатни продукти, поканени сте на страхотни партита и дори представяте на пазара собствения си парфюм или козметична серия. Звучи твърде добре, за да е истина? С успешен акаунт в Instagram и много, много последователи, вашият мечтан сценарий може да се превърне в реалност. Не е толкова просто обаче: зад най-добрите акаунти има много упорита работа. Ще ви покажем как да настроите амбициозен акаунт в Instagram в две стъпки или как да станете инфлуенсър.

Намерете своя собствена ниша

За успешен акаунт в Instagram едно нещо е особено важно: истинска страст. Затова първо помислете за това, с което сте особено ентусиазирани: Интересувате ли се от най-новите технологии? Ходите ли всеки ден на фитнес и научавате ли много за определена диета през свободното си време? Съобразявате ли се с модните тенденции или по-скоро създавате ваши тенденции? Или обичате да пътувате и постоянно сте в движение? Разбира се, би било още по-добре, ако можете да споделите едно много специално хоби с последователите си. Конкуренцията от модата и туристическите блогъри в Instagram е голяма. Но и тук имате възможности, ако се откроите с особено професионален акаунт. Важно е от самото начало да знаете какво искате да постигнете с вашия акаунт в Instagram. Ако знаете целта си, можете също да я преследвате последователно. За да станете инфлуенсър, трябва да знаете какъв инфлуенсър искате да  бъдете.

Развийте свой собствен стил

Потребителите обичат акаунти, които развиват уникален стил. Много празно пространство и минималистични детайли винаги се приемат добре. Но много фенове намират и ярките цветове на снимките за  интересни. Но най-важното е, че намирате свой собствен личен стил и оставате верни на него. В началото можете да опитате малко „по-шарено“, но в дългосрочен план трябва да редактирате записите си по същия начин или да използвате подобни филтри. Освен това, разбира се, основите трябва да са правилни: Уверете се, че вашите снимки са остри и правилно подравнени. Фонът също трябва да бъде избран добре. В комбинация с изключителен стил, това гарантира, че акаунтът ви на пръв поглед вече изглежда професионално и добре обмислен.

Това са двете най-важни стъпки!

 

Подобни публикации

Какви са ползите от мрежите за селско стопанство?

admin

Магия 2004 ЕООД – една от водещите компании за обработка на сушени сини сливи у нас

admin

Билбордовете могат да са с вашия лик (Смешно)

admin