Полезно Развлечения Свят

Как да се обличате при пътуване в различни страни

Какво да носите при пътуване и какво не? Как да не гледате абсурдно на самолет до Индия и да не бъдете вулгарни на летището в Дубай? Това е време, да разтоварите куфара си и да се отървете от това, което отдавна е на мода в страната, където и да отидете на почивка!
Европа
През този сезон дизайнерите ни се наслаждават на яркостта и соковете на всички видове цветове! В европейската мода се наблюдават простотата и естествеността – от една страна, комбинация от различни стилове – от друга. Чувствайте се свободни да използвате наситени червени, сини, зелени, жълти цветове и забравете за мрачните нюанси. В самолет е подходящо да се носят свободно рокля с щампа и игрива чанта под формата на плодове или зрели плодове. Обувките трябва да са в съчетание с удобен клин или мокасини. За разходка, изберете блуза тип жилетка прегърни мев червено и с висока талия панталони. За ресторант – рокля без излишни подробности, и във всеки случай, не стегнат, не провокативен, не причинява проблеми модел. Не носете къси шорти и отворена блуза, ако летите до / през Германия. Няма да позволят, нито в страната, дори и да летите транзит.

Америка
Американските момичета се различават от руснаците, тъй като най-напред избират удобни дрехи, понякога дори в ущърб на себе си. За самолет, изберете удобни панталони с ревери, бели маратонки, и, разбира се, бейзболна шапка в стила на Риана. За токчета, в общественият транспорт е смешно и нелепо да се говори.
Обединени арабски емирства
Всеки знае за забраната в арабските страни на прозрачни и открити дрехи по религиозни причини – важно е да се спазват тези правила. В допълнение, трябва да се отбележи, че затварянето на дрехите ще ви отведе този път към леки естествени материи, защото в емирствата е непоносимо горещо. На летището е задължително да имате копринен шал на главата и големи очила.
Дрехи за пътуване е по-добре да изберете в светли или много тъмни монохромни нюанси. Това ще помогне да не се привлича вниманието както на горещите мъже, така и на служителите на летището. Вечер приветствайте всички бляскави и марки: диамантите, високи токчета, скъпи чанти – по всяко време.

Индия

Отивате в Индия, не забравяйте, че трябва малко да скриете ръцете и краката да бъдат защитени от любопитни очи. Една свободна памучна риза и леки панталони правят идеалния тоалет за в самолета. За всеки ден изберете многоцветен плат и многопластово облекло с древни символи и тотемни модели. В ресторанта носете дълъг копринен туника с гамаши, или  няма да се объркате. Обувките трябва да бъдат удобни и отворени – например кожени сандали, които могат да бъдат закупени евтино на място. Не бива да се носят скъпи бижута – със сигурност ще привлекат крадци и мошеници, а вие отнеме само неудобство. Дългите обеци и блестящи шалове са активно носени от индийските момичета и са много по-подходящи.

Африка
Облеклото в стил армия просто не е безопасно – може да ви вземат за бракониери или бандити и да ви изпратят под арест или по-лошо. На разходка уместни са пластовете дрехи, защото температурата е много променлива, а и да не забравяме за насекомите. От платове изберете естествените материи. Не носете “животински” отпечатъци. Те са подходящи само за сафари.

Подобни публикации

Cardio Tonic пълен анализ на 2020, мнения

admin

Ползите от това да имаш домашен любимец

desito

Голяма порция смях! :)

admin