Полезно

Как да изберем дрехи, според типа фигура

Дамски дрехи онлайн

Не всяка жена е в състояние да реши какви дрехи да избере. Възможността да се спрете на най-подходящите дрехи в рамките на външен вид и тип тяло винаги идва с опита.

Основните трудности възникват именно от характеристикитеи структурата на тялото, и често се случва, така че едно нещо седи добре, а другоне подхожда на цялостния външен вид.

Ако познавате тези прости правила, винаги може да погледнете пропорционално, хармонично и елегантно да изберете своя тоалет.

Крушовидна фигура – имате широки бедра, пълни крака, но по-тънка талия, тесни рамене, малки гърди – тогава сте жена с форма на круша. Вашето предимство е талията й тя трябва да се подчертае. Ако тялото изглежда непропорционално продълговато, най-добре е да изберете дрехи с висока талия, които визуално да удължат краката. Раменете трябва да бъдат увеличени, но бедрото намаляват. Дрехи светли в горната част, но тъмни в долната, създават една чудесна възможност за вас, далеч от стереотипа. Вземете тенискиhttp://fashioncolors.eu/drehi-etiket/блузи-34-ръкав , с един размер по-големи, изберете ярки модели, хоризонтални ивици.

Но когато става дума за пола или панталон изберете вашия размер, по-добре обикновен, дънки и вземете без рисунки. Не забравяйте да носите високи токчета. Изберете чорапогащи по цвета на обувките, като в този случай краката ще изглеждат по-дълги.

Фигурата “пясъчен часовник”  – тя е не само идеална, но също така и най-обичаната от мъже женска фигура. Не се притеснявайте от женствеността. В края на краищата имате късмет и ще е лесно да изберете дрехи според типа фигура. Дрехата ви може да подчертава, гърдите и талията, но да не се фокусира върху бедрата. Избягвайте торбести и безформени трикотажни облекла, такива неща скриват вашата красива фигура.

Ябълковидна форма – момичета с този тип фигура се сблъскват с основния проблем мъжественост. Подчертайте женствеността си с рокли .  Модели с волани, висока талия, дълбоко деколте, както и широк колан, дрехи с асиметрична периферия или диагонални ивици ще работят във ваша полза.

Триъгълна форма – ако имате фигура с тесни бедра и широки рамене, то телосложението ви е на “плувец”. Изберете стягащо бельо, което да подчертава достойнствата ви. Не забравяйте да се постави акцент върху областта на деколтето и талията. Това е вашият коз. Вашият тип тяло е може би единственият, който има право да носят дрехи с тъмна горна част и светло дъно. Избягвайте тесни презрамки, къси ръкави, с акцент върху раменете.

В огромен избор от модни магазини може да изберете точно дрехите, които действително отговарят за вашия тип тяло. Те ще ви направят по-красиви, по-уверени и най-вече по начин да изглеждате страхотно.

 

Подобни публикации

Оригинални и неочаквани подаръци за рожден ден

desito

Лaминиpaнитe интepиopни вpaти

admin

Как се връзва салфетка на вино?

admin