Имоти

Какво е луксозен имот в София и какво го прави толкова специален?

Луксозни имоти

Ако някога сте се вгледате в списъци с недвижими имоти и сте се натъкнали на реклама за “луксозен дом”, бихте могли да си помислите. Но какво точно определя луксозния дом, така или иначе?

Нека насочим вниманието към луксозни имоти в София и критериите за подбора им:

Определя се е по цена, местоположение, квадратни кадри или някаква магическа комбинация от всички по-горе?

Е, за начало, “луксът” не е само за това колко пари взимате за покупката. Това е много по-субективно и движеща се цел, базирана на това, което купувачите от висок клас очакват.

“Това не е просто цена на квадратен метър”, смятат специалисти от агенцията Unique Estates, специализирана в продажбата на луксозни имоти. “Много пъти луксът е просто в очите на много позорния съсед.”

Въпреки че е трудно да се даде определи точно определение, което капсулира този въздух богатство, луксозните имоти в София имат склонност към някои общи черти. Така че, независимо дали търсите да купите луксозно място или се чудите дали можете да опишете текущите си изисквания, ето някои общи качества, които можете да очаквате в търсенето на луксозен имот София:

1. Висока цена за района

Разбира се, “луксозната” цена зависи от това къде живеете. Една къща из страната може и да не отговаря на условията, но подобна цена в София и в най-скъпите и луксозни квартали в града.

2. Първо място

Независимо от града, държавата или страната, луксозните домове са тези с най-желаните места, независимо дали са на върха на планината, точно на брега, или с изглед към искрящите светлини на града далеч над тях. Но тези области непрекъснато се разширяват и развиват: нова лента от модерни барове и ресторанти може да превърне иначе средната площ в горещо място, което привлича купувачи от висок клас.

3. Първо качество

Строителните материали, облицовки, уреди и дизайн трябва да бъдат над това, което се счита за стандартно. Мрамор, твърда дървесина, венецианска мазилка, кристал и уреди са само малка част от това, което предлагат луксозни имоти София.

Всеки лукс е станал общ компонент на луксозните жилища, а повече от тях, може да разгледате на страницата ни в Интернет: www.ues.bg.

Подобни публикации

Как да спестите пари за апартамент

desito

Как да изберем добър нотариус?

admin

Продажба на апартамент в София – какво трябва да знаете?

admin