Полезно

Електрически конвектори Adax и техния правилен избор

В търговската мрежа започва усилено търсене на отоплителни уреди, защото навън става все по-студено.

Предложенията са разнообразни и избора на най-добрите е доста сложна задача.

За тези, които знаят предимствата на конвектори Adax, няма никакви проблеми – те са наясно със своя избор.

Устройството на тези отоплителни уреди никак не е сложно. Състоят се от корпус с отвори, нагревател в него и блок за управление.

Принципът на действие се основава на конвекцията на въздуха. Този процес се състои в предвижване на топлия въздух нагоре като измества студените въздушни маси.

За движението на въздуха в случая не са необходими вентилатори или други механизми.

И така, затопления от нагревателя въздух се издига на горе, преминавайки през горните отвори на корпуса.

През долните отвори на корпуса навлиза студен въздух и така се осъществява движението на въздуха, а с това се постига затопляне на помещението.

С помощта на конвектори Adax може да се поддържа необходимата температура в апартамента, в къщата или на вилата без особени разходи и, което е особено важно – без никакви ангажименти и специални грижи.

Тези отоплителни уреди имат редица предимства: бързо затоплят помещението, висок КПД – до 96 %, безшумна работа, продължителен срок на ползване.

Конвектори Adax се предлагат в различни модели с различни размери и мощност.

При избор на тези отоплителни уреди трябва да имате предвид няколко критерия: начин на монтиране, вид на нагревателя, форма и размер на корпуса, регулиране на температурата и блока за управление, а с това и степента на автоматизация, наличие на всички необходими защити.

Някои от тези характеристики, като мощност и начин на закрепване, зависят от размера и вида на помещението, в което ще се ползват.

Останалите показатели оказват влияние на срока за ползване и удобството за експлоатация.

Безопасността е много важен фактор за всеки електрически уред, независимо да ли се ползва за отопление или за други битови нужди.

Конвектори Adax са безопасни, защото имат двойна защита. Термостатът не позволява да се повиши зададената температура, а при случайно попаднало тяло върху уреда, той се изключва, задействан от регулатора.

При избор на конвектори Adax обърнете внимание има ли удобен за вас сервиз – в случай на малки неизправности ще ви се наложи да ползвате услугите на специалисти за ремонт.

Подобни публикации

Психолози предупреждават: Никога не използвайте тези 3 фрази, когато говорите с вашите деца

admin

Какво е класическо удължаване на миглите?

admin

За съветите на адвокат

admin