За Дома

Гардероби с плъзгащи се врати – какви да изберем за нашия дом?

garderobi

Изборът на гардероб, който да отива на интериора ни вкъщи и същевременно да създава чувство на хармония и уют може да се окаже един изключително лесен и приятен процес, стига да знаете какво точно искате. Гардеробите с плъзгащи се врати станаха изключително популярни сред всички нас по простата причина, че на външен вид наистина могат да впечатлят всекиго.

Гардероби с плъзгащи се врати – цени, материали и цветове

По отношение на цветовите комбинации можете да бъдете доволни, защото изборът не е никак малък. Можете да избирате гардероби с плъзгащи се врати в следните цветове: вишна, бук манфал, златен дъб, босфор, самба, дъб лофт кобалт, венге, етно венге, череша, зебрано класик, дъб рустик, дженевиз, както и дженевиз или зебрано с хоризонтален фладер, дъб графит, дъб шамони, маслина севиля, палермо и още много други.

Можете да се възползвате от разнообразието откъм видове гардероби с плъзгащи се врати като цяло: еднокрилни, двукрилни, трикрилни, четирикрилни. Вратите може и да не са плъзгащи се, а с панти – това естествено зависи единствено от вашите предпочитания и финансови възможности. На вратите може да бъде поставено и огледало, както и чекмеджета по желание на клиента.

Гардероби с плъзгащи се врати по поръчка

В случай, че по някаква причина не успеете да си харесате модел на готов гардероб, тогава можете да се доверите на висококачествените материали, от които се изработват гардеробите по принцип. Самата мебел се характеризира с изключително високо качество по отношение на материали, от които се изработват гардеробите. Те още са устойчиви на различни химикали и киселини. Гардеробите с плъзгащи се врати са хидро устойчиви и негорими.

Монтиране на гардероби с плъзгащи се врати

Процесът по монтиране не е никак лесен, точно заради това е хубаво да обмислите всичко както трябва, да прецените дали можете да се справите с тази задача и съответно да се доверите на майстори, в случай, че стигнете до извода, че не можете.

Вижте повече на сайта на LeosMebel!

Подобни публикации

Защо продажбите на матраци скочиха по време на локдауна

gri123

Как да изберем битов текстил за бебе?

admin

С какво се различава мини фурната от обикновена готварска печка, споделят от TechnoArena

adminche