Обща категория

Вива Кредит се класираха четвърти в благотворителния турнир „Спортувай с мисия“

Баскетбол_снимка (1)

Koмпанията Вива Кредит, специализирана в отпускането на малки потребителски заеми, се класира четвърта в благотворителния баскетболен турнир „Спортувай с мисия“, на който бяха събрани общо над 6600 лв. Всички средстваот турнира, ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за предстоящата кампания на Holiday Heroes – „Коледа 2017“.

„Вива Кредит винаги се е стремила да е съпричастна към своите клиенти във всеки етап от живота им. Участието ни в такива инициативи е важно за нас, защото вярваме, че можем да допринесем за едно по-добро бъдеще на хората, нуждаещи се от подкрепа“, коментира Мария Василева, Продуктов маркетинг мениджър на Вива Кредит.

Баскетболният турнир „Спортувай с мисия“ се организира от сдружението с нестопанска цел Holiday Heroes, което работи за подпомагането на социално слаби семейства, възрастни хора и хора с увреждания. Състезанието сепроведе на 22 октомври в зала „Универсиада“ в Софияи в него участваха различни компании.

Вива Кредит за поредна година подкрепя инициативите на Holiday Heroes. В началото на 2017 г. екипът на компанията участва в събирането, приготвянето и доставката на Великденски пакети с хранителни продукти, които достигнаха до над 5 000 семейства в нужда. Вива Кредит бе един от основните спонсори на кампанията, която, освен с доброволчество, се включи и с финансово дарение.

 

За повече информация:

Дарина Кахраманова

Cook Communications

+359 884 26 46 70

Подобни публикации

Детски легла от 3 години: модели и нюанси на подбор

desito

Идеи за реновиране на банята: Огледала

redactort

Осветителни тела за таван – разнообразие от форми, цветове и настроения

admin