Развлечения

Бъдете сексапилни, а не вулгарни

drehiВсеки от нас е виждал жена, която в старанието си да бъде сексапилна и привлекателна за противоположния пол, в крайна сметка изглежда доста вулгарно. Сексапил не означава тежък грим и модерно облекло. Ой е енергия, която всяка жена излъчва. На всяка може да се случи да допусне подобна грешка, затова в днешната статия ще Ви дадем някои полезни съвети за това как да не прекрачвате границата.

Винаги се съобразявайте със сезона. Няма нищо нередно да видиш девойка с къси панталонки и изрязан потник през летните горещи месеци, но при ниски температури тази разголеност противоречи на изискания стил и добрия вкус.

Да се съобразявате с модата не означава да сменяте гардероба си изцяло при всеки нов сезон. Но също така не означава и да носите години наред дреха, която е била хит в миналото, защото бихте изглеждали траги- комично. Ето затова е добре всяка жена да притежава така наречените базисни дрехи, които винаги са актуални.

Колкото и да изглеждате младолики, винаги се съобразявайте с възрастта си. Ако сте на 40 и сте с красиво тяло, не означава, че можете да носите къса пола, предназначена за тинейджърка. Не знаете ли, че точно това би Ви състарило още повече, вместо да получите обратния ефект и да бъдете наистина привлекателна.  Но тук важи и обратното правило- невръстните момичета не бива да носят дрехите на майките си, защото наистина са смешни.

Винаги се съобразявайте с мястото, където отивате, както и с времето на денонощието. Ако носите официални и лъскави дрехи през деня или в офиса,  които са предназначени за вечерни събития, съмнявам се, че ще бъдете достойни за уважение.

Също така е добре да се съобразявате и с теглото си. Тесните дрехи и късите поли правят закръглената жена да изглежда още по-пълна. С тях вместо да покажете достойнствата си, хората ще видят недостатъците Ви.

Виж повече на http://inisess-shop.com

Подобни публикации

Внимавайте и си дръжте стола преди да седнете :)

admin

Забавно видео с дупка на пътя

admin

Смешно видео с овце, които нападат хора на улицата

admin