Любопитно

Baccarat Rouge 540 е върхово постижение за изтъкнатия парфюмерист Франсис Куркджиан

Елитният нишов парфюм Baccarat Rouge 540 е представен през 2017 година. Луксозният парфюмен екстракт надгражда въздействието на парфюмната вода Baccarat Rouge 540, разработена от Франсис Куркджиан по повод 250-ият юбилей на френската компания за производство на кристал – Baccarat през 2015-а. „В края на 2013-а президентът на Baccarat Даниела Рикарди ме помоли да създам своеобразен уханен подпис, който да бележи честванията на годишнината от създаването на традиционния бранд. Веднага в съзнанието ми се появи идеята за Baccarat Rouge 540 – завладяващо ухание в лимитирана серия от 250 номерирани кристални флакона. След представянето му получих много комплименти и положителни коментари, които ме накараха да почувствам, че ароматът е наистина добър и хората го харесват“, разказва Франсис Куркджиан.

Създателят на Baccarat Rouge 540 се налага в ароматната сфера със свободния си, чувствен и деликатен перфекционизъм

Парфюмният екстракт Rouge 540 Baccarat е определян като върхово постижение за един от най-прочутите парфюмеристи в света – Франсис Куркджиан. Разработвал е ухания за Dior, Guerlain и Saint-Laurent. На 30-годишна възраст, през 2008 г., той е обявен за Кавалер на изкуствата и литературата. Франсис Куркджиан отваря своята парфюмна къща Maison Francis Kurkdjian през 2009 година, заедно с Марк Шая, който е съосновател и президент на компанията. Двамата се ръководят в работата си от френските традиции в парфюмерията, съчетани със съвременната ароматна свобода и визия за изкуството на създаване и носене на парфюми. „Моите творения са покана да изберете ухание, което ви подхожда, защото ми харесва идеята, че всеки човек може да изрази съществена част от себе си чрез парфюм“, споделя Франсис Куркджиан.

При композирането на Baccarat Rouge 540, Франсис Куркджиан се ръководи от основните си принципи за чистота, изтънченост, непреходност и дързост на уханието

В ароматната комбинация са съчетани горчив бадем и шафран във връхните нотки, египетски жасмин и кедър от Вирджиния в сърцевината и мускус, кехлибар и дървесни акорди в базата. В резултат уханието на Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 е трайно и запомнящо се приключение за сетивата.

Заслужава ли си да платите значителната Baccarat Rouge 540 цена за парфюмния екстракт?

Анализатори открояват кои са най-важните фактори, заради които е оправдано да инвестирате в MFK Baccarat Rouge 540. Той издържа дълго време и се проектира добре. Задължително ще получите комплименти че ухаете страхотно, колкото и дълго да продължи натовареният ви ден. Освен качествените съставки, от които е съставен парфюмът, трябва да отбележим също, че флаконът е изработен от кристал Baccarat, който засилва усещането за лукс и разбира се е доста скъп.

Подобни публикации

Какво ли е изхвърлило морето?

admin

Мъж плаши съпругата си !!!

admin

Ние не срещаме никого случайно: 5 вида хармонични връзки

admin