Любопитно

Mancera French Riviera носи уханието на летен ден край морето

 

Свежият аромат за жени и мъже Mancera French Riviera излиза на пазара през 2022 година. Уханието пленява със средиземноморския цитрусов полъх на портокал, лимон и мандарина, чиято жизнерадост е подчертана с пикантното докосване на джинджифил и пипер. В сърцевината на аромата са преплетени морски нотки цвете тиаре, бор, ветивер и мимоза. Базовият акорд е изграден от морска сол, бял мускус и кехлибар. Ароматната композиция на Mancera French Riviera е проектирана от създателя на нишовата марка Пиер Монтале. Всеки един негов парфюм е вдъхновен от пътешествия и красиви кътчета, които е видял по света.

Mancera French Riviera е чудесен парфюм за ежедневието през пролетта и лятото

Уханието носи озаряващата свежест на плодове, цветя и морски полъх. Ароматната композиция е балансирана, хармонична и ефирна.

Както показва и името му, той е вдъхновен от магнетичната атмосфера на Френската Ривиера, където слънчевата светлина, морето и природата съжителстват в перфектна хармония. Това е едно от най-красивите и посещавани от туристи кътчета на Южна Франция, което внушава усещане за безгрижие и елегантност. Пленителното очарование на Френската Ривиера е уловено и пресъздадено по най-добрия начин от Пиер Монтале в неговия парфюм Mancera French Riviera.

Уханието се харесва, както на жени, така и на мъже

Ароматът е лек, свеж, вдъхновяващ и енергичен, което го прави идеален за съвременното динамично ежедневие. Негови почитатели са хора, които обичат естествената красота и елегантност, като същевременно ценят модерната естетика и комфорт. Може да заложите на Mancera French Riviera, както в работното си ежедневие, така и през почивните дни. Парфюмът е идеален за ваканция край морето. Може да го носите, както на плажа, така и при вечерни излизания за забавления край брега.

Флаконът на Mancera French Riviera допълва средиземноморското внушение на аромата

Визията му е изчистена и елегантна, като следва характерния за всички парфюми Mancera дизайн. Цветът му е преливащо синьо, което хармонира със свежото и морско ухание. Прозрачният флакон позволява да се види и златистият цвят на парфюма, като засилва усещането за лукс и ексклузивност. Както при изработката на уханието, така и на флакона и опаковката, си личи, че е обърнато специално внимание върху всеки детайл.

Mancera French Riviera е парфюм, който се откроява с елегантност и стил

Той носи усещане за безгрижие и свобода, които са характерни за слънчевите дни край морето. Съчетанието от цитрусови, флорални, пикантни и дървесни нотки е едновременно освежаващо и елегантно. Луксозният аромат Mancera French Riviera носи духа на Френската Ривиера и е перфектното допълнение към всяко лятно преживяване.

Подобни публикации

5 признака, че сте намерили вашата сродна душа

admin

Ходещия по вода !!! Невероятно видео :)

admin

Опустошителни природни бедствия!!!

admin