Обща категория Полезно

6 причини да изберем зимна сватба

Повечето хора избират да организират своята сватба през топлите месеци, но зимата е чудесен сезон да си кажете заветното „Да“. Причините за това са няколко:

По-евтино е

През зимата може да спестите доста от разходите си по сватбата. Причина е, че не е типичен сватбен сезон, а и няма толкова голяма конкуренция.Този факт не е за пренебрегване, имайки предвид колко много разходи се появяват покрай една сватба. Обмислете добре, преди да изберете своята дата.

 

Повече свободни места за организиране (освен ако не е по Коледа или Нова година)

Активният сватбен период е до края на месец октомври. След това броят на подобни събития намалява. Точно тук е моментът да се възползвате, защото ще можете да изберете вашето място за провеждане на събитието, без да се съобразявате с други събития, понеже почти всичко ще бъде свободно.

 

По-кратък период за организиране – по-малко нерви

Провеждане на сватба през зимата ви спестява много време и нерви. Защо? Защото ангажираността на  ресторантите, институциите и хората, които предлагат  сватбени услуги  като професионални фотографи, водещи, сватбени агенти, цветари, гримьори и други не е толкова ангажиран за месеци напред. В този смисъл, ако за сватба през пролетта или  лятото са нужни 6 месеца, за да бъде организирана добре, то за зимна сватба са ви достатъчни 2 месеца като това няма да промени качеството на събитието.

Всички ще присъстват

Не е като през лятото, когато повечето хора излизат отпуска за неопределен период от време и не се знае дали ще бъдат на вашия голям ден.

 

Чудесна сватбена фотосесия

Замисляли ли сте се колко по-красиви биха били вашите сватбени снимки на зимен фон? Дори да няма сняг, винаги може да се измисли нещо. Ярки, интересни, вълнуващи, приказни, зимните сватбени снимки ще ви оставят красив спомен за студени месеци в контраст в топлината на любовта между двама души, врекли се във вярност. А и както вече споменахме, през зимния сезон фотографите са по-свободни, така че имате повече шанс да откриете най-подходящият. Ако искате да прочетете още интересна и полезна информация във връзка със сватбената фотография, посетете блога на Националната асоциация за Сватбени  Фотографи и Видеоператори.

 

По-хладно е

Факт, който не е за пренебрегване, особено за дамите. Пролетните и летни сватби създават напрежение, защото не е сигурно какво ще е времето – дали ще вали, или ще е адска жега, ще се развалили ли прическата на булката и подобни. Всичко това липсва през зимата, защото тя почти винаги е студена, а ние сме предварително подготвени за това.

 

Освен всичко изброено, зимната сватба може да сбъдне мечтаната приказка за всяко момиче, особено ако има сняг. Не е тайна, че зимните сватбени фотосесии са много по-интересни от тези през пролетта (ако не умрете от студ, докато ви снимат). Декорацията за зимна сватба дава повече възможности да развихрим въображението си. Можем да изберем цветове между златисто, червено, вечното зелено в комбинация с бяло. Освен това, към интериора може да се добавят борови иглички, скреж и всичко друго, което ще направи обстановката още по-приказна.

Изберете красива зимна сватба и сбъднете своята приказка! sv3

Подобни публикации

Удължете летните емоции с оригинален подарък за нея

king content

Тълпа и публика

admin

Как се връзва салфетка на вино?

admin