Любопитно Полезно Факти

6 знака, че вашият партньор е лудо влюбен във вас

1. Той е с вас дори, когато не му е приятно.

Между двата пола съществуват много различия. Съществуват много неща, които мъжете и жените дори да се опитват, не разбират или приемат.

Например, за мъжете едно от тези неща, е пазаруването. Не много мъже  са готови да съпровождат дамите си на  шопинг, който може да продължи часове. Но ако вашият партньор изкарва повече време, за да ви прави компания в това типично женско занимание, то той наистина държи на вас. Още повече, ако той участва активно в избора на дрехи и аксесоари, давайки ви съвети и споделяйки мнението си, то той е изцяло ваш. 

За момичетата може да се дада пример с всяко спортно събитие, било то на живо или излъчвано по телевизията, което половинката им иска да гледа. Животът в къщата може да бъде спрян за периода на шампионата или други важни за мъжа игри. За да покажте съпричастност, можете да изберете да се включите и също да наблюдавате играта. Помолете го да обясни какво представлява играта и защо я харесва толкова много. Искреният интерес и желанието да бъдете част от неговото забавление, е добре да бъде оценено от ваша страна.

2. Той предпочита да си помълчите.

Въпреки това, когато настъпи бурен период и има ситуация или проблем, за който да се говори, внимателният разговор е ключът. Лицето, което наистина се интересува от вашата връзка и хармонията между вас, винаги ще избере честност и диалог, за разлика от потискането на дискусията или отлагането й във времето. Колкото по-бързо се научите да говорите по различни въпроси, толкова по-лесно ще ви бъде по пътя ви занапред. Любовта е и способността да разбирате гледната точка на другия, т. е. да може да погледнете на ситуацията и от друг ъгъл.

3. Той се гордее, че е с вас.

Виждайки, че партньорът ви се гордее, че е с вас, значи чувствата му към вас са истински. Ако той е готов да ви запознае с приятелите, семействоте и колегите си и го стори, а те ви споделят, че той им говори много за вас, това е малка стъпка към голямата ви победа. Също така, влюбените мъже, които се гордеят със своите нови приятелки, променят статуса си в социални мрежи и са щастливи да публикуват снимки с тях. Партньорът ви никога не бива да спира да държи ръката ви, когато срещнете някого. 

4. Той е винаги до вас, когато имате нужда от него най-много.

Животът не е само слънчева светлина и дъга. Всъщност, той е изпълнен и с доста грозни моменти. Например, на всеки от нас може да се случи а се разболее и това обикновено става неочаквано. Ако оставим на страна отрицателните последици от факта, че сте болнитова е добър шанс да разберете дали вашия партньор има сериозни намерения към вас.

Ако той лесно се уплаши от вашия не толкова красив външен вид, високата температура, слабост, нужда от наблюдение и грижи, то нещата не са добри. Ако той пезропотно отиде за портокали (“Добър източник на витамин С!”), термометри (“Слиза надолу, ура!”) и търпеливо гледа любимата ви сериал с вас (“О, добре, нека го направим “), то значи сте попаднали на правилния човек.

5. Той ​​слуша вашите съвети.

Това е наистина трудно. От една страна, всяка жена търси силен мъж, който може сам да взима решения, а мъжът иска жена, която да бъде решителна, а не нуждаеща се през цялото време. От друга страна, всички искаме партньор, който е готов да ни слуша и няма да се срамува да ни потърси съвет. Все пак, две глави мислят по-добре от една.

Така че, ако откриете специален човек, който оценява вашето мнение, иска да чуе какво ще кажете и е склонен да се придържа към това, то значи наистина ви обича.

6. Той често осъществява физически контакт чрез ласки и дори ви хапе понякога.

Научно доказано е, че не само докосването, но и ухапването е действително еротично преживяване. Ако партньорът ви винаги се стреми към целувки, докосвания, ласки, галене и дори ухапване са знак за топла и дълбока връзка.

Желанието да ухапем някой, който обичаме, се обяснява с определена връзка в нашия мозък между възприемането на нещо сладко и търсенето на храна.

Подобни публикации

Елен срещу фотограф

admin

Натурална козметика за кожа

admin

Езикът оформя начина, по който мислим – твърди Лера Бородицки

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .