Любопитно Мистерии Развлечения

5 начина да промените лошата карма

45538276_342563609639573_1122222130642026496_n

Чували ли сте някога думите: “Какво посеете, това ще пожънете?”. Кармата действа точно на този принцип: енергията, която давате, се връща към вас.

Не можем да променим законите на Вселената, но имаме силата да правим всичко възможно да коригираме лошата карма и да започнем да излъчваме по-положителни вибрации във връзката ни със света около нас.
5 начина да промените лошата карма:
1. Попитайте за опрощение онези, които сте наранили.
Дори и нежелано, често зричаме обидни думи на онези, които са наистина скъпи за нас. Хората имат различни емоции и понякога мненията им могат да се различават значително, което може да доведе до недоразумения и спорове.
Престанете да се обвинявате, ако някой ви нарани или по-скоро просто се извинете на този човек, така че всеки от вас да може да върви по своя път.
Може дори да е, че след това избирате противоположни посоки, но най-важното е, че вече няма да изпитвате отрицателни чувства един към друг.
2. Давайте любов на другите.
Любовта към всички около вас също е един от начините за коригиране на кармата. Това не означава, че няма да има хора, които да ви предадат. Отначало може да е много трудно, но си заслужава.
Освен това, като отворите сърцето си към другите хора, ще можете да им помогнете, което също ще бъде плюс за вас. Трудно е да обичате враговете си, но това ще ви позволи да изчистите съвестта си и да откриете в себе си неизчерпаеми запаси от духовна енергия.
Само си представете как ще се промени нашият свят, ако започнем да се обичаме един друг без ограничения и конвенции.
3. Бъдете търпеливи.
В условията на съвременната култура, която е изградена върху почти незабавно задоволяване на нашите собствени нужди, много от нас нямат търпение, както за проблемите, свързани с нас самите, така и за другите.
Ако се научите на търпение, ще можете да промените кармата си и да станете по-човечни. Ето защо, по време на разговор, опитвайте се да слушате наистина събеседника си, а не само да чакате момента, в който можете да вземете думата.
Не трябва да очаквате от живота да донесе всичко, което искате от него веднага на сребърен поднос. Твърдата работа, запазването на позитивно отношение в себе си и спокойното отношение към събитията от живота са ключът към пречистването на кармата.
4. Учете се от собствения си опит.
Дори от негативните преживявания можем да научим ценни уроци, които ни позволяват да станем по-скромни. Не всички преживявания, които преживяваме, са положителни, но ние просто трябва да разберем, че не получаваме това, което искаме от живота, а това, от което наистина се нуждаем.
Опитайте се да го запомните следващия път, когато се окажете в трудна ситуация. Усещането за благодарност, което изпитвате, независимо от обстоятелствата, допринася за промяната в лошата карма.
5. Мислете положително.
Човешките мисли са в основата на всичко, което тние изграждаме през целия ни живот. Мислете по положителен начин, в крайна сметка ще намерите усещане за щастие и свобода.
Законът на кармата казва, че привличате това, което излъчвате, затова мислете позитивно и се опитвайте да блокирате негативните вибрации.
Заключение
Лошата карма може значително да намали енергийното ви ниво. Обаче, с практикуването на търпение, любов към хората около вас, привличане на ценни уроци от вашия опит, приспособяване към позитивен начин на мислене и извинение към всеки, който сте наранили, можете да промените лошата си карма.
Изпълнете живота си с положителна енергия. За да направите това, трябва да положите усилия, но определено си заслужава.

Подобни публикации

6 жеста, които ви правят неприятни за околните! Правите ли ги вие?

admin

Тълпа и публика

admin

Изберете символ, за да разберете важно послание за себе си

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .