Любопитно Мистерии

3 основни вида сънища и как да ги тълкуваме

3 основни вида сънища и как да ги тълкуваме

Untitled-4
Със сънищата си можем да погледнем в бъдещето понякога. но как да анализираме всичките си сънища и как да открием кои са странни и кои не са?
Независимо дали го знаем или не, всички ние имаме паранормални способности в някаква степен, за които не подозираме. Тези, които са благословени с тези способности и знаят за тях, могат да се опитат да ги контролират. За жалост повечето хора могат само да се надяват да разпознаят по-специалните си сънища и да ги използват възможно най-добре.
Тези способности са най-очевидни, когато нашето съзнание (“Аз”) почива, а подсъзнанието поема ролята му и ни се представя под формата на сънища.
В нашите сънища понякога дори можем да погледнем в бъдещето. Но как да пресеем всичко, което виждаме насън и да открием кои сънища са пророчески и кои не?
Ето три вида сънища, които може да ви помогнат!
Ярки сънища
Сънищата, които са индикатор за нашето бъдеще, са особено рязко и ясно се запазват в нашата памет. Всъщност, докато спите, разбирате, че гледате нещата от гледна точка на външен човек. Смята се, че когато вашето подсъзнание разбере, че получавате послание от самата Вселена, то я обозначава като много важно и без да я осъзнавате, вашето несъзнателно започва да обръща повече внимание на това. Ето защо получавате ултра реалистични изображения в такива мечти и можете да видите разликата между сън и реалност само когато седите и мислите за това.

Повтарящи се сънища

Най-често сънищата, които се повтарят, са послания от бъдещето. Тъй като е важно да обърнем внимание на това, което Вселената се опитва да ни каже, виждаме един и същи сън отново и отново.

Сънища, които се сбъдват

Когато започнете да обръщате внимание на тези преживявания, ще започнете да забележите специален тип усещане, което съпътства всички тези видения, които по-късно се сбъдват. С течение на времето можете да разберете защо сте имали определен сън.

Подобни публикации

Културното значение на кафето по света

gri123

4 старомодни правила при запознанство, които определено трябва да върнем

admin

Възможна ли е доставката на български книги в Германия

admin