Бизнес Полезно Финанси

Чували ли сте, че съществуват кредити, при които месечната вноска намалява всеки месец?

Кредит с  намаляваща вноска всеки следващ месец!

Ако не сте, вече можете да бъдете сигурни, че има такава. Отговорът на въпроса как става това е елементарен. Паричната вноска, която покрива главницата е една и съща всеки месец, но лихвата намалява в следващите.

Кои са тези банкови институции, които предлагат такъв тип кредит, ще ви разкажем в следващите редове.

Пощенска банка е един от вашите варианти, ако желаете всяка месечна вноска да бъде все по-малка. По този начин главницата се изплаща по-бързо и лихвите съответно са по-малки. Срока за възвращаемост е 10 години, а максималната сума, която желаете не трябва да надхвърля 40 000лв. За кандидатстването ви трябва само лична карта и да максимум 2 работни дни ще получите отговор. Опциите също не са малко тук, като например възможност да обедините два кредита, рефинанс и възможност за застраховка „Защита на плащанията”. Такси има за разглеждане на документите, при усвояването на парите и също така ежемесечна такава за поддръжка на сметката.

Банка ДСК също предлага такива условия. Тук условията като че ли са малко повече. На първо място се иска обезпечение, което може да е достъп до работна заплата по сметка в банката или др. Размерът за издръжка на член от семейството да е поне 100лв. Няма значение на колко години си при кандидатстването за този вид кредит. За какво ще изхарчите парите си, банката не се интересува, а също така ви предоставя възможността да удължите периода на възвращаемост на главницата до 3 месеца. Може да изтеглите пари в рамките на 500-10000 лв. и техният аналог в евро. А размерът за погасяването също варира от година и половина до 10 години. Съществуват минимални такси, които покриват работата по разглеждане на документите и съответно одобрението им.

 

 

ВИЖТЕ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КРЕДИТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК :

Подобни публикации

За услугите от яхт клуб

admin1

Как се връзва панделка от сатен?

admin

Как се вари ориз?

admin