Обща категория

Цветни модни тенденции за пролет/лято

tendenciiЗа пролетно-летния сезон наред с пастелните и наситените тъмни цветове, се открояват и два неутрални, които ще бъдат водещи. Основните актуални цветове са два. Те са бледи, но изключително елегантни. Това са кварцовото сиво и така нареченият цвят стрида. И двата предлагат голямо разнообразие от красиви нюанси за топлата част от годината.

Кварцово сиво

Цветът е мек и едва доловим, но въпреки това се очертава именно той да бъде основният неутрален нюанс през следващия пролетно-летен сезон. Световните модни дизайнери представиха колекции от изключително семпли рокли, които изглеждат безкрайно романтично, изработени от прозрачни материи и съчетани с обувките с висока платформа за по-модерна визия. Друга част показаха съвсем нова интерпретация на винтидж образ, допълнен с плисирана лъскава миди пола.

Кварцовото сиво е цвят, който придава много чистота и шикозност на дрехите и аксесоарите. Дрехи в етно стил с мъниста и пискюли могат да изглеждат с една идея по-елегантно, когато са в този цвят, а на обувките придава много блясък. Панталоните са лъскави, но същевременно с много луксозно излъчване.

Цвят стрида

Цветът е кремав с телесно-розов отенък. Той е изключително нежен и придава женствен завършек на всички модни продукти. Летни костюми в този цвят изглеждат наистина елегантно, особено ако тоалетът е от две части с изрязани части. В представените модни колекции бяха показани дамски кожени чанти с цвят стрида, които определено изглеждаха много стилно и придаваха на притежателките осезаемо шикозно усещане.

Този цвят е подходящ за всички пазарни сегменти, тъй като е универсален неутрален нюанс. Някои моделиери експериментираха и комбинираха коприна и жарсе, а свободните ленени панталони създават усещане за лекота и небрежност. Други дизайнери създадоха красиво оформени дамски ботуши до коляното от еластична кожа и с множество връзки в този цвят, като по този начин показаха, че цветът е подходящ за всичко.

 

Подобни публикации

Виц 8 – Фейсбук пристрастяване

admin

Катаракта

adminche

Спалното бельо като мода

admin