Любопитно Мистерии Развлечения

Видове хороскопи

 

624-400-horoskop-pergamentВ Астрогията има няколко вида хороскопи:

Общ хороскоп– той се изготвя въз основа на рождената дата и положението на планетите и слънчевите тела в дози ден. Общо показва целия живот и най- основните сфери- здраве, семесйство, брак, работа и т. н.

Партньорски хороскоп– изготвя се въз основа на рождените дни и на двамата партньори, като се прави сравнение на отношенията между разположението на планетите и слънчевите тела. Дава се информация за разбирателството между двамата, за техните конфликтни зони, върху какво и как се изгражда тяхното съвместно съжителство и др. Партньорите може да са и приятели или колеги, не само между любовници.

Годишен хороскоп- прави се звездна карта за конкретна година, върху която се изготвя хороскопа. Тази карта се сравнява с рождената карта. Дава се конкретна информация за предстоящите събития през годината. Вероятността да се познае е с по- малка точност, наполовината от общия хороскоп, при който показателното там е 90 %.

Месечен хороскоп- той е подобен на годишнишя и се изготвя на същия принцип.

Дневен хороскоп– по същия начин както месечния и годишния, но няма абсолютно нищо общо с хороскопите от вестниците и списанията, тъй като тук дневния хороскоп се изготвя за конкретен човек, докато там те са най- общи за зодиите.

Кармичен хороскоп– този хороскоп е малко по- особен и може да се каже е малко спорен, тъй като излиза от рамките на астрологията и се прави въз основа на хипотези и окултни понятия.

Бизнес хороскоп– прави се въз основа на конкретна бизнес задача и с помощта на рождената звездна карта. Добре е в случая да има предварително изготвен общ хороскоп, за да може точността му да е 90%. Тези хороскопи се правят при бизнес сделки, започване на бизнес или някакви бизнес проблеми, както и избор на бизнес партньор, като може да се направи и партньрски хороскоп.

 

Целта на хороскопите е да се покажат правилните насоки за която и да е сфера в живота, кои са пречките и те да могат да бъдат предотвратени и т. н. Ето защо Астрологията може да бъде много полезна.

 

Подобни публикации

Полускъпоценните камъни за златари

admin

Какви са ползите от мрежите за селско стопанство?

admin

Някога гонил ли ви е жираф?

admin