Полезно

Формиране на традиция за смислено осветление в България

Ние не просто продаваме лампи, ние предлагаме професионални, добре обмислени решения за осветление, които изпълняваме и сервизираме. Ние влагаме всичките си знания и опит във всеки проект, като всеки път решаваме уникален светлинен проблем: осветяваме пространството в съответствие с идеята на дизайнера, изискванията на клиента, отчитайки всички особености и ограничения. В нашата работа ние винаги се ръководим от принципа: „Доброто обслужване потъва в паметта, най-доброто обслужване отива право в сърцето“

 

Дизайн

 

Извършваме осветително и електрическо проектиране, както и разработваме системи за управление на осветлението за обекти с всякаква сложност и предназначение. Използваме професионален софтуер, включително в BIM среда. При нас работят само квалифицирани проектанти с богат опит, което означава, че работим бързо, надеждно и с гаранция за качество. В резултат на това получавате най-реалистичната картина на осветлението и съседните системи. Това ви позволява да постигнете желания резултат по отношение на осветлението и техническите изисквания, да закупите 100% подходящо оборудване.

 

Доставка на техническо осветление

 

Всяко пространство е уникално и изисква индивидуален подход. Осветлението е важна част от дизайна, независимо дали става въпрос за жилищен интериор или обществено пространство. Ето защо е важно решението за осветление хармонично да допълва околната среда и да създава правилната атмосфера.

Извършваме професионален подбор, монтаж и доставка на техническо осветление за проекти с всякаква сложност и предназначение.

 

— Апартаменти и селски къщи

— HoReCa: ресторанти, кафенета, барове, хотели

— Офиси и бизнес центрове

— Музеи и галерии

— Магазини, бутици и молове

— Салони за красота, СПА, спортни комплекси и медицински центрове

— Архитектурно, ландшафтно, парково и улично осветление

— Осветление на пътища и магистрали

— Специализирани съоръжения

 

Управление на осветлението

 

Извършваме работа по проектиране на комплексни интелигентни системи за автоматизация, тяхното инсталиране и поддръжка. За всеки проект можем да намерим правилното техническо решение, което ще осигури удобно и гъвкаво управление на осветлението и свързаните с него системи.

 

Монтаж и сервиз

 

Монтаж на лампи, всички видове ел. работи, авторски надзор и сервиз.

Подобни публикации

Време ли е да сменим хоризонталните щрангове?

admin1

Лично послание и незабравим спомен с персонализирани подаръци за юбилей

king content

Чиста вода – да, при смяна на щрангове

admin1