Бизнес България Полезно

Управление на репутацията за малки и средни фирми

Управление на репутацията

Когато имаш един бизнес, е същото както когато строиш една къща: правиш  проучване на пазара, за да видиш конкуренцята също, както тогава когато търсиш земя за да построиш къщата и се интересуваш от съседите, които ще имаш, правиш бизнес план, като дизайна на къща е с квалифициран архитект, после се полагат основите, вдигане на къщата,  най-накрая довършителни работи, мебели . В бизнеса, както на строителната площадка, не започвайте с изграждането на покрива, а след това да  направете стените и основите, но поставете базата за един  неорганичен растеж на бизнеса , за да си осигурите  стабилност на пазара.

Какво означава управление на репутацията?

Репутацията е това, което хората чуват, виждат, възприемат за бизнеса Ви, а потенциалните клиенти разбират за вас, следвайки представянето Ви и мненията,както и  препоръките на другите хора. Ето защо начина, по който представяте бизнеса си, ще повлияе върху оборота Ви.

Фючър Перспектив Еоод  Ви помага с онлайн платформа, която обединява малки и средни предприятия с дейност над 1 година, които са свободни от вредно интернет съдържание и се придържат към Етиччния  кодекс, което  ги прави достойни да получат почетната титла Елитна Фирма .

Какви са ползите от статута на Елитна Фирма?

Фирмите-членове на проекта ще се появят в търсения с репутация на “Елитна Фирма”. Разходите са минимални под формата на годишен абонамент, но не предполагат задължението за продължаване на сътрудничеството. Какво получавате със този статут:

  1. Диплома за участие в проекта
  2. Данни за логване на сайт
  3. Персонализирана елитна статуетка , гравирана с името на Вашата фирма
  4. Персонализирано лого на сайта и други рекламни материали
  5. Писмо за поздравление, подписано от координатора на проекта
  6. Етичен кодекс на поведение, който компаниите трябва да спазват

 

 

 

 

Подобни публикации

Как да комбинираме маркови ботуши през зимата

redactort

Църквата като национален фактор в българската история

admin

Кога двама души са създадени един за друг?

admin