Мода

Универсално приложение: Ето защо да заредите гардероба си с различни модели сака

За дамите, които предпочитат деловия стил, сакото неизменно присъства в колекцията с облекла, а то с лекота се съчетава с различни модели обувки

Има толкова начини да съчетаете дамското сако, независимо от стила си. Ето защо не пропускайте да заредите гардероба си с различни модели. Може да внесете разнообразие в ежедневието си с лекота: като включите красив аксесоар, бижу или играете с цветовете на задължителните елементи – обувките и чантите.

С този вид дреха няма как да направите лошо впечатление, каквото и решение да вземете. Дали днес ще предпочетете комфорта и ще заложите на сникърсите, а утре ще се спрете на любимите си високи ботуши, имате пълна свобода в това отношение.

Разглеждайки предложенията на онлайн магазина за обувки и чанти Stila.bg, ще се вдъхновите и сами с идеи за удобни и качествени находки, с които да обогатите колекцията си. Преценете потребностите си и изберете линията, която подхожда перфектно на обичайните ви изисквания.

Ако работите в офис и се придържате към по-строга визия, саката и обувките ще са едноцветни и в стандартни тонове: черно, сиво, кафяво, бежово. По-ексцентричните оставете за уикенда или за лятото, когато и при този дрес код може да си позволите по-смели опити.

С панталон или дънки, включително и с актуалните в момента до коляното или 7/8, винаги може да разчитате на сакото, когато искате да акцентирате върху своята елегантност.

Съобразявайте детайлите, както и цялостната концепция. При по-къси панталонки, сложете кежуъл модел, с къса и вталена кройка. Класическите дизайни изискват да облечете топ по тялото, дамски обувки на високи токове и малка чантичка.      

Младите дами си позволяват и по-крайни волности, разбира се, защо не, след като и модата им го позволява. Това даде зелена светлина да срещаме сако върху суичър, нещо немислимо до преди години, когато създателите на дрехи бяха далеч по-консервативни.

Така преобразени обаче е желателно да тръгнете на път или да излезете на разходка през почивните дни, вместо да се отправите към делова среща. Е, ако уговорката е с човек, чийто стил познавате отлично и бихте се вписали в обстановката, рискувайте без притеснения.

Да не забравяме и роклите. Всеки вариант на типичната за нежния пол дреха може да бъде красиво подчертана със сако, в по-лека или плътна материя, което зависи от сезона и подбраните модели.

Бъдете спокойни, коженото яке няма да тъне в забвение,  ще превърнете избора на облекло в едно приятно всекидневно занимание, което внася нотка свежест в непрекъснатите ви ангажименти.

И никога не подценявайте обувките, които не просто допълват тоалета, а фокусират цялото внимание върху себе си.

Подобни публикации

Как да подберем подходящи дрехи на детето за училище

adminche

Защо всеки мъж трябва да носи поне един сребърен пръстен

redactort

Разкриване на модните тенденции за 2023 година

adminche