Любопитно Полезно

Татуировки: пикантни истини за младите хора

Резултат с изображение за мъже с татуси
Някогашните електроуреди работят много по-дълго и надеждно макар че са произведени повече от четиридесет години. Мебелите, произведени в следвоенните години, са се запазили и до днес. Едно времето хората са строили сами със семействата си масивни къщи от няколко слоя червени тухли. 
А сега помислете за света, в който живеят съвременните момчета с татуировки. Те наемат апартамент в нова сграда с панелни стени (ако го ударите веднъж, стената ще се разпадне). Прибират се у дома включват копчето на климатика и копчето на компютъра и се потапят във виртуалното пространство. 
Те не искат да живеят с момичетата, защото те се нуждаят от грижи. Единственото, което ги интересува е личното забавление в моментните удоволствия. За тях е по-важно е да видят Фонтана ди Треви в Рим и къщата на Гауди в Барселона, отколкото да придобият собствено жилище. Само че, те снимката до фонтана “Треви”, поставена в Instagram, за да я видят всички колеги, ги прави поредния идиот в офиса. Те използват супер модерни телефони, преследващи нови iPhone, но все още напълно недоволни. Те са просто част от колелата на консуматорското общество. Няма награди и няма победители в това състезание. Накрая са трайно разочаровани и отиват при психолога, опитвайки се да разрешат натрупаните проблеми.
Всички проблеми на консуматорското общество идват от там, че хората стават все по-големи симуланти. Те постоянно се правят на такива, каквито са заради глобализацията. Страхувайки се да не ги приемат като сиви и безлични, те си правят татуировки, с които да се открояват от тълпата, да бъдат оригинални, да изглеждат по-мъжествени. И всичко това, защото мъжът в стария свят е бил по-силен, по-истински, по-стабилен и най-важното – по-честен. 
Станете първо рок звезди, композирайте велики музикални произведения и след това си правете татуировки. Тогава никой няма да ви каже и дума.

Подобни публикации

Топ 10 на неразгаданите световни загадки

admin

ОБЪРНИ СЕ И ВИЖ КАКВО ИМА ЗАД ТЕБ :)

admin

Анализ на европейските антикорупционни практики по проекта „Общество, антикорупция, администрация”

admin1