Любопитно Развлечения Факти

Руса учителка, преспала с ученик, шашна всички по време на ареста си (СНИМКИ)

Руса учителка, преспала с ученик, шашна всички по време на ареста си (СНИМКИ)

0743753001539773236_700441_600x458_actualno

Сара Мадън Фоулкс, живееща в Локхарт, Тексас, застанала с неочаквано приветлива усмивка. На снимката вместо да изглежда смутена тя се усмихнала широко, въпреки опасността да влезе в затвора за секс с непълнолетен.

Учителка по биология на 28 г. се призна за извършила шокиращо провинение. Срещу нея е било повдигнато обвнение, че е преспала със свой ученик, който е на 17 г. Според The Sun тя стана сензация в световните медии с необичайната си снимка, която й е изготвена в ареста.

Тя вярвала, че няма да отиде в затвора за деянието си, защото се е признала за виновна. Нейният адвокат Джейсън Насур заявил пуплично, че тя е усмихната на снимката, направена й от полицаите, защото е невинна. Той коментирал изражението й, което озадачи света така:

„Това не е виновен човек, който току-що е бил хванат. Когато всичко се изясни, няма да е така, както изглежда.”

0707479001539773225_big

 

 

 

 

 

След като била обвинена, че има връзка с момчето, тя сама се е предала. Сигналът е бил подаден от администативно лице на училището. П данни на това лице, тя е показвала на непълнолетното момче материали със сексуална тематика, за да го предизвика.

Подобни публикации

Тълпа и публика

admin

След като прекара 15 години в корпоративния бизнес на високи мениджърски позиции Ивелина Енчева сваля костюма за да се превърне в The Wolf of Gym Street

admin

5-те най-големи лъжи в българската история

admin