Услуги

Първи избор за вашия втори дом в Родопите

Bulhomes се занимава с проектиране, строителство, управление на елитни ваканционни комплекси в Смолян, Пампорово,  София, Слънчев бряг. Можете да закупите директно от нас, ние обезпечаваме / обслужваме продажбата на апартаменти. Уникалната характеристика на нашите хижи, къщи, апартаменти е солидността на строителството, голямата гъвкавост на дизайна и допълнителните опции.

Вие избирате апартамент или пък тип къща, която искате да имате.

Grand Resort Pamporovo - ски имот в планината
Гранд Ризорт Пампорово се управлява от фирмата с най-голямата легова база в Пампорово, която е равна на 70 000 кв.м. Това е един от последните проекти на компанията.

Нашите проекти имат формула за отдаване под наем, често в комбинация с второ разрешение за пребиваване. В тези проекти без задължение за наем вие имате свободен избор на отдаване под наем, използване като ваканционен дом или да живеете там. Ако решите да отдавате под наем, можете да изберете да възложите отдаването под наем на нашата управляваща фирма или можете да изберете комбинация, в която вие самите също отдавате под наем.

В проекти с дестинация за отдих, наемането и управлението винаги са отлично уредени. С нашата усъвършенствана концепция за отдаване под наем и управление има много просторни възможности за лично ползване и можете също така да посредничите при наемането на хижата / къщата / апартамента сами.

Изглежда, че нашите хижи, апартаменти и къщи се харесват на добрия вкус на почиващите и търсещите забавление и резултатите от отдаването под наем са отлични. Модерно построена къща или апартамент, включваща широк спектър от покритие на всички нужди от удобства и силна възвръщаемост на инвестицията, е перфектна комбинация от красива инвестиция и собствено ваканционно забавление.

Освен разработването и изграждането на първокласни проекти, ние имаме богат опит в областта на отдаването под наем и управлението, финансирането, данъчните разпоредби и правните въпроси. Накратко, всички аспекти, които са важни, когато обмисляте покупка на втори дом. От първото заявление до предаването на акта за продажба ще бъдете професионално напътствани.

 

Подобни публикации

Защо вашият бизнес няма да оцелее без уебсайт

desito

10 предизвикателства при дизайна в Web3

desito

Защо е по-добре да викна фирма за извозване на стари мебели

admin