Любопитно Полезно

Признаците, че един мъж обича една жена

Признаците, че един мъж обича една жена

1549507_10153105376020970_8249210510570036982_n

Не е трудно да се разбере, когато един мъж обича една жена!
На първо място той започва да я третира като малкото му момиченце. Сякаш тя е неговото малко щастие, което с радост би сложил в джоба си и винаги ще бъде с него. Той се държи с момичето, което е специално за него като с малко щастие или с малко красиво украшение.
Когато е влюбен мъжът нарича приятелката си “малката”, “зайче”, “бейби” и др. Подаръците, които прави, също са като за малко дете.
Другото отличително нещо е, че мъжът се държи с нея като с малко момиченце. Тя му се струва толкова малка, че той се опитва да я носи на ръце, да й носи багажа, кавалерства навсякъде и във всичко. Отваря й вратата на колата, държи я, докато се разхждат, сякаш да не падне. Други характерни поведенчески реакции са да целува момичето на сърцето си по носа и да се страхува за нея като за свое дете. Често влюбеният мжъ купува на любимата си шоколода и бонбони или я храни с лъжица в устата на обяд или вечеря. Покрива я с одеялото, когато тя е задрямала на креслото, докато чете. Всичко това, мъжът прави естествено и без да го осъзнава.
Той се чувства с нея така, сякаш тя не може без него и дори усеща, че не може да я остави, защото тя няма да се справи без него дори за ден. Изпраща я и я посреща.
Той би й простил всичко!
 Нещото, което го плаши най-много е да не я загуби, защото колкото й мъничка да му се струва жената, той вътрешно усеща, че тя е най-големия и най-ценния дар, който живота му е дал…

Подобни публикации

Мерки за безопасност на очите на работното място

admin

Вижте какви шеги си правят родителите със своите деца! Епични моменти (МНОГО СМЯХ)

admin

Ето как се „научих“ да спя следобед

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .