Полезно

Почистване на прозорци в София

Почистване на прозорци в София

Неблагоприятната екология оставя своя отпечатък върху градските сгради. Върху прозорци и фасади се отлагат прах, замърсявания, изгорели газове, които се натрупват с невероятна скорост.

Почистване на прозорци в София

В град като София, където има много транспорт, промишлени предприятия, строителни проекти, прозорците трябва да се мият поне 2 пъти годишно. Иначе с течение на времето, те ще бъдат покрити със сив, грозен разцвет, през който светът изглежда сив и мрачен. Много по-приятно е да гледаш през кристално чисти прозорци, отколкото с мръсни, прашни стъкла на дома.

Предлагаме ви да научите за фирми хамали за почистване на мазета и тавани в София.

Това, преди  да представим спецификата около миене на почистване на прозорци в София:

Има мнение, че няма нищо по-лесно от измиването на прозорците. Всъщност, това е труден процес, особено ако има много прозорци, както и техните нестандартни размери и конфигурации. Измиването на панорамните прозорци не е много лесна задача. За да направите това, имате нужда от специални умения, оборудване и перилни препарати, които ще премахнат качествено замърсяването. При миенето на прозорци с дървени рамки обикновено се изисква много внимание. Неопитните чистачи могат да оставят необратими повреди на такива рамки.

При поръчка на услугата почистване на прозорци се елиминират мръсотии по:

– стъклени повърхности;

– дограма;

– отлив;

– подпрозоречни первази.

Прозорците имат различия не само по отношение размера, броя, но и в материала, от който са направени. Важно е не само почистване на прозорци в София, но и да не разваляте обкова. В допълнение към пластмасата, често се откриват дървени прозорци. Все още не замени старата двурамка пластмаса. Използването на абразиви може да повреди такива рамки.

Почистването на прозорци трябва да се прави не само от ежедневно замърсяване, но и след ремонт. При измиване остатъците от защитния филм, силикон, следи от залепваща лента трябва да бъдат отстранени.

Фактори, които влияят на цената:

Степен на замърсяване – при миене на прозорци, отстраняване на ежедневното или последващо замърсяване;

Размерът на прозорците (единични, с две или три врати, до пода);

Материал на рамката.

Предлагаме ви да разгледате всичко услуги, които се предлагат от фирма Хамал.Бг и да се насладете на чисти прозорци и красиви гледки!

Подобни публикации

Какво трябва да знаете за превоза на товари с бус

redactort

От какво зависи цената на дограмата

admin

Силата на позитивното мислене

admin