Полезно

Как да комбинираме маркови ботуши през зимата

damski-obuvkiВ студените сезони от годината най-подходящите дамски обувки са дамски боти и ботуши. Ботушите на ток с леопардов принт са едни от най-стилните обувки и могат да ви придадат стил и сексапил. Важно е обаче как да комбинирате подобен цвят на обувките с дрехи.
Най-добрата комбинация на дрехи с дамски обувки с леопардов принт е черната рокля, палто или панталон. Самите ботуши имат черен нюанс, а това идеално се връзва с черните дрехи.
Другата подходяща комбинация за ботуши с леопардови цветове е бялото или бледите цветове. Една рокля с бледи цветове, като пясъчен цвят, се връзват чудесно със самите ботуши.

На трето място специалистите поставят червените цветове, за комбинация с леопардов принт на ботушите. Едни маркови ботуши в комбинация с червена рокля и черен колан, ще приковат вниманието на мъжете, а и на жените върху вас, независимо дали отивате на дискотека или официална вечеря.
Любимите ви леопардови обувки се връзват чудесно с деним. Можете да опитате да комбинирате леопардовите си дамски обувки с любимите си дънки или летен, бял потник.
Другата опция за леопардови ботуши е маслинено зелените цветове, ръждивите, както и кафявото и цвят каки. Често те се смятат а много незабележими, но в същото време те са едни от най добрите цветове на дрехи, които можете да комбинирате с дамски боти или ботуши в леопардов принт.
Полезно е да знаете, че ако комбинирате няколко цвята то това може да засили ефекта на визията ви. Примерна комбинация, която можете да използвате, да кажем за тържеството на нова година е розова пола, черна блуза, червен колан и чифт леопардови дамски боти или ботуши. Това определено ще привлече вниманието към вас.
Важно е да знаете, че е добре да изберете цветове, като червено или резеда за да може те да се комбинират по идеален начин с щампата на ботушите ви.

 

Подобни публикации

Кога двама души са създадени един за друг?

admin

Всичко, което трябва да знаете за планетата Земя (Видео)

admin

Как се танцува танго? (Видео)

admin