Любопитно

Магия 2004 ЕООД – една от водещите компании за обработка на сушени сини сливи у нас

Знаете ли, че сините сливи крият редица полезни свойства, вещества, благодарение на които можете да се радвате на крепко здраве?

А знаете ли, че в България има фирма, която се занимава с изкупуването, сушенето, търговия със сини сливи и други плодове и зеленчуци?

Става въпрос за компанията Магия 2004 ЕООД, фирма, която е сред лидерите в тази област за Бургас и околията.

Компанията е специализирана  в производството на сушени сини сливи, кайсии, праскови, както и  още много други плодове и зеленчуци. Годишно изнася тонове сливи за цял свят. Фирмата може да се похвали с модернизиран завод, ситуиран  в град Средец, Бургаско, като участва активно в развитието на икономическия сектор на областта. Сред основна цел на компанията е именно да преработва още по-големи количества сини сливи, да предоставя работа и да квалифицира специалисти в сферата, като същевременно с това увеличи качеството и разпознаваемостта на продуктите на чужди пазари. Магия 2004 ЕООД модернизира и оптимизира работата си ежегодишно, като проектите, които предприема развиват много сектори в областта.

Защо сините сливи биват пренебрегвани от повечето от нас?

Причината, може би, се крие в това, че вкусът им е кисел, или поне така си мислим! Забелязали ли сте, че през последните месеци на пазара на много места се предлагат сини сливи?

Разберете защо :

В сините сливи има много полезни микроелементи, които имат благотворен ефект върху тялото.

Сините сливи са богати на цяла група витамини – А, В, Е и С, които укрепват имунната система. Те нормализират работата на стомаха и сърдечно-съдовата система. Например, коротиноидите са отговорни за зрението. Минералите – калий, калций, натрий, магнезий, фосфор са полезни за костите, зъбите, косата и кожата. Сините сливи съдържат глюкоза, захароза и фруктоза, които са отговорни за енергията, активността и тонуса. Сушените плодове са известни със своите антиоксидантни свойства. Ако редовно ядете сини сливи, промените във външния вид са забележими. Използвам сини сливи като слабително, помага при запек. Има диуретичен ефект. Отстранява излишната течност от тялото.

Този плод засища така добре, че съвсем малка консумация на ден и ще се наситите, както и няма да се нуждаете от храна, т.е. да се тъпчете.

Повече за сините сливи научете от тук.

Подобни публикации

7-те най-опасни пътища в света, по които никога не бихте искали да шофирате

admin

Вижте дома на един от най-богатите хора в света – Марк Зукърбърг (снимки)

admin

Защо играчите харесват Palms Bet?

admin