Култура Развлечения Свят

Усетете мексиканския полъх на един от най-екзотичните сериали по FOX “Кралицата на юга”

Кралицата на юга
Кралицата на юга
Кралицата на юга

Появявайки се по телевизия FOX едва миналата година, криминалната драма с елементи на трилър и екшън, носеща загадъчното име “Кралицата на юга” светкавично си извоюва своето почетно място сред най-следените сериали по FOX. Сама по себе си, теленовелата представлява филмова адаптация на прочутия испански роман от Артуро Реверте.

Историята на един от най-вълнуващите сериали по FOX разказва за живота на красивата Тереса Мендоса, която никога не е мечтала да управлява нещо, но нейната съдба й изиграва лоша шега, тъй като пламенната й любов към Ел я осъжда на нежелания живот да се превърне в господарка на наркотиците и властните мъже наоколо.

Главната героиня в излъчвания по телевизия FOX сериал мигновено се превръща в истинска легенда.

Телевизия FOX представя удивителната метаморфоза на едно обикновено мексиканско момиче в жестокия свят на трафика на наркотици. Авантюрата на красавицата се заражда когато среща красив пилот, работещ за картелите в Мексико. Но когато той бива убит, тя е длъжна да бяга, за да не се случи същото и с нея. Героинята в един от най-поразяващите сериали по FOX заминава за Испания и пренарежда своя живот. Трагичната участ на жената обаче се повтаря, след като става свидетел на още едно убийство на нейн възлюбен. Малко след това красивият персонаж от драмата по телевизия FOX се съвзема от сполетелите я трагедии и основава своя организация, благодарение на която успява да контролира в сянка трафика на наркотици. Но материалните успехи, които чернокоската жъне не могат да променят изстрадалата й същност. Този заплетен и вълнуващ сюжет, гледан по телевизия FOX, неминуемо превръща драмата в един от най-хитовите сериали по FOX.

Подобни публикации

Сцена-Портал «Виртуални интерактивни изкуства» със специално излъчване на „Непоносимо дълги прегръдки“

admin1

Папи Ханс с ново парче и участие в „Като две капки вода“

admin

Разлики между пейнтбол и еърсофт пистолети

admin