За Дома

Как да поддържаме дома си безупречно чист без да чистим?

Поддържането на чистотата в дома е трудна задача и изисква полагане на редовни грижи в пределите на домакинството. Това обаче може да се окаже истинско предизвикателство за хората, които имат динамично ежедневие, градят кариера, имат деца или просто не прекарват достатъчно време вкъщи.

От фирма за почистване Mr Clean споделят метод за поддържане на дома в безупречно състояние без дори да полагате каквито и да е усилия – чрез абонаментно почистване на домове.

Кои са предимствата на абонаментното почистване на дома?

Освен че ще се радвате на чист дом без да полагате никакви усилия за това и ще си спестите значително време, абонаментните почистващи услуги крият и още много предимства.

Те се извършват от екип от опитни професионалисти в областта, които разполагат с богат набор от професионални препарати и уреди, създадени за постигането на безупречна чистота.

Какви услуги се включват в абонаментното почистване на дома?

Абонаментното почистване на домовете се извършва от екип от професионалисти, споделят от Mr Clean. То включва редовно премахване на замърсяванията и грижа за всички помещения в апартамента или къщата.

Тези услуги могат да се извършват на различна основа – седмична, двуседмична или месечна. Всичко зависи от нуждите и желанията на клиента.

Услугите, които се включват към абонаментното почистване, са:

  1. Грижа за общите помещения – поддръжка на хол, кухня, трапезария, входно антре и коридори. Тук се включват набор от действия, като премахване на прах, измиване на подове, почистване на мебели. Тук е важно да се съобрази вида на повърхностите, които се обработват и типа на препаратите, които се използват за целта.
  2. Кухня – сред помещенията, които изискват най-често и щателно почистване, е кухнята, защото именно там се случва магията – приготвянето на храната. Извършва се грижа за кухненските повърхности и уреди, включително плотове, мивки, фурни, микровълнови печки и перални машини. Могат да се извършват и по-специфични услуги, като почистване на фризери и хладилници, хвърляне на отпадъци, миене на съдове и посуда.
  3. Бани и тоалетни – друг важен и деликатен момент от абонаментното почистване включва поддръжката на санитарните помещения. Извършва се дезинфекция на на тоалетни чинии, мивки, душ кабини, вани и огледала.
  4. Спални – въпреки че някои хора не позволяват навлизане в личното им пространство, абонаментното почистване може да включва и поддръжка на спалното помещение чрез смяна на спалното бельо, бърсане на прах, грижа за пода и други.

Клиентът може да заяви и допълнителни услуги, които най-често се плащат отделно, като почистване на прозорци, пране на дивани и друга мека мебел, пране на килими.

Подобни публикации

Съвети за подобряване на почвата

gri123

Избор на холов диван – на какво да обърнете внимание?

admin

Основни теми за картини

admin