Любопитно Полезно

Какво става, когато двама души се влюбят?

Какво представлява “Двоен пламък”? Какво ще кажете за Soulmate? Емоцията е неописуема, когато се влюбим в човек, който също се влюби в нас, както и болката, когато те напуснат. Разберете какво става, когато двама души се влюбят!

В наши дни има много поддържници на теорията за сродните души (Soulmates), двойния пламък (Twin Flames) и т.н. През последните три години бях с моя Twin Flame. Когато човек е влюбен и от другата страна чувствата са споделени, двамата се чувстват често по един и същи начин. Дори да ги дерят стотици километри разстояние, те изпитват по всяко време сходн емоции.

По принцип хората сме на различни духовни нива. Когато се виждаме, душите ни се преплитат и ние изпитваме блажено усещане за пълнота. Няма нищо, което не можем да си кажем, ние сме 100% отворени един към друг.

Почти всеки човек обича цитати за любов, духовна връзка и позитивност, но никога не виждаме как да открием нашите сродни души. Тези взаимоотношения са като никоя друга връзка, която някога ще имате. Никога не можеш да бъдеш подготвен за еуфоричното усещане, което завладява целия ти ум, тяло и душа.
Сродната душа не прилича на никоя друга. Сродните души се срещат веднъж в живота. И когато се разделите с нея дори за миг, се чувствате сякаш, че тялото и душата ви ще експлодират. Тогава вие не знаете как ще оцелеете без нея. Получава се болезнено усещане за липса и празнота.

Ако сте преживели тази невероятна връзка, не сте луди! Тези чувства са реални и вие не сте сами в това. Никога не спирайте да търсите и никога не се отказвайте от това да вярвате, че ви е предопределено да я срещнете и един ден това ще стане.

Ето няколко признаци за истинската любов на две сродни души от Loner Wolf:

ИЗпитвате странно, необяснимо чувство, когато срещнете човека. Това може да се прояви като déjà vu или непоклатимо усещане, че сте познавали този човек преди това или че сте някак си “предназначени да бъдете заедно”.

Имате чувството, че другия ще играе много важна роля в собственото ви развитие, без да знаете кога, защо или как.

Установили сте непосредствена, интензивна връзка с него, която е много силна, дори стряскаща.

Чувствате се като че ли най-накрая сте намерили “дома си” или безопасно място с другия човек.

И двамата въплъщавате ин и ян. Вашата тъмна страна е балансирана от тяхната светла страна, а тъмната им страна е балансирана от вашата светла страна.

Подобни публикации

Как да сглобим геймърски компютър

redactort

Откритията на древен Египет !!!

admin

Ужасяващи природни феномени

admin