Бизнес

Защо да наемем застрахователен адвокат?

Защо да наемем застрахователен адвокат?

Средните и тежки увреждания в следствие на Пътни инциденти предизвикани от превозни средства подлежат на обезщетение. В такива случаи е много важно да наемете застрахователен адвокат, който да ви напътства или представлява при образувано досъдебно производство за установяване на вина. Малко хора знаят, че в такива ситуации е определящо да разполагате с доверено лице, което да защитава вашите права. В случай дори на смърт близките на загиналото лице също могат да търсят обезщетение за претърпяната загуба. Не всеки адвокат би могъл да реагира абсолютно адекватно по отношение на това максимално да извлече във ваша полза размер на съответното парично обезщетение. Затова е препоръчително да се възползвате от услугите точно на адвокат, който много добре познава казусите, които са свързани със застрахователните дела.

Един добър застрахователен адвокат би постигнал приключване на досъдебното производство в рамките на месец-два. Това е достатъчен период за изясняване на това чия е вината за причиненото пътно –транспортно произшествие. Докато трае досъдебното производства се извършват различни по вид експертизи като например разпит на свидетели на инцидента, медицински експертизи, автотехнически експертизи, които вашия застрахователен адвокат ще събира като доказателства по образуваното дело за обезщетение. Така например имайте предвид, че обезщетения касаещи застраховка Гражданска Отговорност имат законов срок за изплащане, който е 15 дни. Разбира се, вратичките използвани от застрахователите само и само да не платят в срок или пък тотално да откажат изплащане на обезщетение не са рядкост. Именно поради това имате нужда от професионалист, който да защити вашите права.

За да избегнете намаляването на размера на обезщетението, да си спестите нерви и същевременно с това правата ви да бъдат защитени от компетентно лице е най-правилно да се свържете с кантора, която е специализирана във воденето на застрахователни дела. Много пострадали се отказват от справедливо обезщетение именно поради това, че нямат сили и възможност да се борят срещу застрахователната система. Но решение има и то е наемането на застрахователен адвокат.

Подобни публикации

Кънтри стил в дрехите

redactort

Капаните на кредитните карти. Бъдете внимателни!

admin

Изисквания за кредит от банка

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .