Любопитно Развлечения

Димитър Рачков и Христо Стоичков рекламират Winbet България

Всички букмейкъри са в непрекъснато състезание за вниманието на потребителите. Някои опитват да експериментират, а други пък се насочват към доказани във времето маркетингови стратегии. През последните месеци един от родните сайтове, който агресивно атакува пазара е Winbet, като те разполагат както с богат на спортни събития букмейкър, така и с едно внушително онлайн казино.

 

Кой обаче е най-добрия начин да популяризираш услугите си? Със сигурност привличането на популярни имена от родния лайфстайл изглеждат като добра идея. Едно е когато сам хвалиш продукта си, но съвсем друго е когато обичано и популярно лице се изказва позитивно за него. Степента на доверие няма как да не се покачи. Именно на това разчитат и Winbet, които са успели да се договорят с не кой да е, а с две от най популярните лица за малки и големи. Става въпрос за шоумена Димитър Рачков, който през последните години се превърна в едно от най-забавните и харесвани лица по телевизията, както и за Христо Стоичков, за който едва ли има нужда от каквито и да е пояснения.

Двамата са основни действащи лица вече в серия от реклами, където се набляга на забавната страна на нещата. Няма как и да е иначе, когато рекламно лице е Димитър Рачков. В същото време присъствието на Христо Стоичков пък внася желаната доза респект и внимание към рекламата. Самите клипове пък обиколиха популярните телевизии, запознавайки зрителите с най-вълнуващите оферти и възможности, предлагани от букмейкъра.

 

Очевидно обаче този тип рекламна кампания на Winbet е далеч от своя край. Ако обаче си мислите, че да привлечеш две от най-популярните личности в България си е сериозно начинание, то какво ще кажете, ако към тях добавим и още 16 известни българи? Точно това беше направено, като въпросните родни звезди ще влизат в различни по вид сблъсъци един срещу друг. Те ще се състезават в дисциплини като например тичане на токчета или пък смяна на автомобилна гума, а хората ще могат да гласуват и залагат за победител в дуела посредством специални wincoins. Самите те пък ще се получават при всяка нова регистрация в Winbet, при споделяне във Facebook или пък при последване на сайта в Instagram.

 

Изглежда от Winbet преместват фокуса от телевизията към YouTube и социалните мрежи, като не случайно са избрали и някои от българите с най-много последователи там, така че максимално повече хора ще могат да се запознаят с бранда, а по-всяка вероятност и много от тях ще се регистрират, за да могат да подкрепят звездите, на които симпатизират. Предстои да разберем доколко успешна ще бъде тази солидна рекламна кампания, в която със сигурност има сериозна инвестиция. Напомняме, че е необходимо да имате 18 навършени години, за да създадете акаунт в сайта и да имате възможност да залагате.

Подобни публикации

5те зодии, които са подценявани винаги

admin

Мъж плаши съпругата си !!!

admin

Смешно видео с потрошаване на коли :)))

admin