Любопитно

Дамски часовници от Ree.bg

Въпреки общото мнение, часовниците все още са широко използван аксесоар. Естествено, Вашият смартфон показва времето дори когато е със заключен дисплей, но нищо не може да замени удобството и елегантността на часовника. Особено когато става въпрос за дамски часовници, онлайн магазинът на Ree.bg предлага много и най-различни видове от стилния аксесоар. За да Ви го докажем, ние разгледахме три модела дамски часовници, които се предлага на сайта на магазина.

На първо място, решихме да се спрем на квадратният дамски ръчен часовник. С перфектната комбинация от цветове, този часовник изглежда изключително висококачествен и стилен. Нещото, което го прави уникален, е че се предлага в цели 7 цвята. Можете преспокойно да изберете любимия си цвят или този, който ще отива на Вашия тоалет. Още по-хубавото е, че цвета на кожената каишка и този на циферблата си съвпадат.

Освен официални дамски часовници, от Ree.bg предлагат и класически варианти поднесени с щипка модерни елементи. Такъв е и дамският ръчен ретро часовник с кристали. Той е с мека кожена каишка и безупречен кварцов механизъм. Въпреки своя класически вид, кристалите придават елегантен външен вид подходящ за всеки вечерен тоалет. Този модел тежи доста повече от квадратния, но за сметка на това е доста по-ефектен.

Накрая, но не на последно място, винаги е добре да мислите и за малките членове на семейството. Въпреки, че е в категорията за дамски часовници, кварцовият часовник с кристали е по-скоро за момичета. Дизайнът от 5 различни разцветки на часовника със сигурност е добър начин да научите своето дете да разчита часовете. Със своята звездна каишка, този дамски часовник е идеалната декорация за Вас или за Вашата дъщеря. В зависимост от цветовата комбинация, която изберете, този часовник може да бъде прекрасен аксесоар към някоя рокля или ежедневен тоалет. Можете да намерите още дамски часовници на разумни цени на сайта на Ree.bg.

 

Подобни публикации

Доказателствата и факти за гумите и джантите

admin

10-те най-вероятни хипотези за края на света (2 част)

admin

Любимо забавление за децата – игра на площадката с катерушки

admin