Полезно

Актуални дамски палта за зима

DSC_3298-1000x1400Коженото палто и практична, стилна и комфортна дреха, която спечели много женски сърца. В зависимост от стила, козината може да се комбинира с всякакви дрехи и тази зима тя ще бъде много актуална, затова нека видим какво ни предлагат модните дизайнери.

Пончото и пелерините си остават лидери в студения сезон. Модерното пончо е с паднала и може да бъде във всякакви цветове.

Палто без ръкави

Въпреки, че тези модели са доста необичайни, тяхната практичност за зимно време остава под въпрос. Но въпреки това все повече дами носят палта от косъм без ръкав върху друга връхна дреха и по този начин изглеждат наистина много оригинални.

Палта с ресни и пера

Перата и ресните вече не са изненада за никой, тъй като те отдавана украсяват накити, чанти и обувки, дори и дрехи. Актуалните палта с пера, дантели, висящи конци и всякакви други декоративни елементи са много романтични и впечатляващи.

Палта в ярки цветове

Тази есен дизайнерите ни предлагат да заложим наярки цветове, които да ни носят повече настроение и усмивки в студените и мрачни дни. Едни от налагащите се са сини, жълти, оранжеви, розови, зелени, дори и палта и якета с комбинация от няколко ярки цветове

Палта с принтове

Ако ви се струват доста шокиращи и агресивни, може да изберете модел, който има само детайли в животински принт, като например само маншети или само яка.Наред с животинските принтове, модерни са и растителните, абстрактните, както и геометричните щампи.

Палто от цветна кожа

Независимо дали е шуба или не, ако искате да покажете висок статус в обществото, трябва да имате кожено палто. Може да изберете цветна кожа в червен, зелен, лилав или съчетание от няколко цвята, или да изберете класически модел в черно.

Сред модните тенденции още са палта с комбинирани различни материи по цвят и текстура като кожа и кожа, кожа и вълна, както и дългите до земята палта, които изглеждат страхотно.

Източник: http://e-alexandra.com

Подобни публикации

Защо регулируемите легла са чудесни за двойките

desito

Как детските дървени влакчета помагат на детето?

admin

Защо да изберем часовник с кварцов механизъм?

admin