Обща категория Полезно

Как да се отървете от ботушите, които вече не носите

Дамите често инвестират в излишни чифтове, които накрая само им заемат пространство в шкафа…

Ако сте от представителките на нежния пол, които обичат да инвестират купища левове в обувки, то вероятно и тази зима сте изправени пред същия проблем – как да се отървете от чифтовете, които вече са ви омръзнали. Прегледайте шкафовете с дамски ботуши, които съхранявате и отделете онези, които смятате, че няма да носите. Сигурно част от тях са отлично запазени и ще бъде жалко да отидат на боклука. Затова помислете какви са вариантите и как да постъпите.

Ето няколко идеи, които ще ви съдействат да се освободите от непотребните ботушки:

Размяна с приятелки

Организирайте си домашен базар на бартер. Не е нужно да харчите допълнителни средства, целта е просто да си бъдете полезни една на друга. Нека и вашите приятелки да донесат излишните си ботуши и да ви ги предложат в замяна. Дори да не удовлетворите напълно желанията на всички присъстващи, все някоя от вас ще си тръгне доволна от ползотворната среща.

Група за взаимопомощ

Има доста групи в социалната мрежа, където се откликва на постове за подаряване. Имате шанса да зарадвате непозната дама с ботуши за зимата, които може би няма възможност да си позволи на този етап. Стига да са в прилично състояние и да нямат сериозни дефекти, бъдещата им собственичка ще им се наслади с удоволствие.

Продажба в специализирани сайтове

Има сайтове, където може да продадете ненужните си вещи, дрехи и обувки, но трябва да разполагате с време да подготвите качествени снимки, да ги публикувате в съответната обява и да следите съобщенията. Това си е ангажимент, който изисква известни усилия от ваша страна, но ако сте упорити, в този случай бихте могли и да спечелите средства.

Приложение на телефона

И смартфонът ни днес може да ни бъде в услуга в това отношение, ако решим да използваме някои апликации, представляващи платформа за търговия. Те са доста популярни сред дамите, а обявите съдържат не само нови стоки, но и употребявани с отличен вид. Ако сте с нагласата да продавате, просто трябва да бъдете активни и да употребите всички възможни канали, защото никога не се знае откъде ще изскочи потенциалният купувач.

Дарение в дом

И този подход е добър, стига да сте преценили, че ботушите са удачни да бъдат дарени на нуждаещи се в социален дом. Свържете се първо с местната община, за да проучите къде бихте могли да ги занесете, информирайте се за всяка подробност и едва тогава се отправете към уреченото място.

 

Подобни публикации

Мъжките анцузи винаги удобни и практични

admin1

Изкуството да правиш селски бял хляб: съвети и техники за перфектни резултати

redactort

Как да научите детето винаги да вярва, че ще успее?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .