Обща категория Полезно

Как да се отървете от ботушите, които вече не носите

Дамите често инвестират в излишни чифтове, които накрая само им заемат пространство в шкафа…

Ако сте от представителките на нежния пол, които обичат да инвестират купища левове в обувки, то вероятно и тази зима сте изправени пред същия проблем – как да се отървете от чифтовете, които вече са ви омръзнали. Прегледайте шкафовете с дамски ботуши, които съхранявате и отделете онези, които смятате, че няма да носите. Сигурно част от тях са отлично запазени и ще бъде жалко да отидат на боклука. Затова помислете какви са вариантите и как да постъпите.

Ето няколко идеи, които ще ви съдействат да се освободите от непотребните ботушки:

Размяна с приятелки

Организирайте си домашен базар на бартер. Не е нужно да харчите допълнителни средства, целта е просто да си бъдете полезни една на друга. Нека и вашите приятелки да донесат излишните си ботуши и да ви ги предложат в замяна. Дори да не удовлетворите напълно желанията на всички присъстващи, все някоя от вас ще си тръгне доволна от ползотворната среща.

Група за взаимопомощ

Има доста групи в социалната мрежа, където се откликва на постове за подаряване. Имате шанса да зарадвате непозната дама с ботуши за зимата, които може би няма възможност да си позволи на този етап. Стига да са в прилично състояние и да нямат сериозни дефекти, бъдещата им собственичка ще им се наслади с удоволствие.

Продажба в специализирани сайтове

Има сайтове, където може да продадете ненужните си вещи, дрехи и обувки, но трябва да разполагате с време да подготвите качествени снимки, да ги публикувате в съответната обява и да следите съобщенията. Това си е ангажимент, който изисква известни усилия от ваша страна, но ако сте упорити, в този случай бихте могли и да спечелите средства.

Приложение на телефона

И смартфонът ни днес може да ни бъде в услуга в това отношение, ако решим да използваме някои апликации, представляващи платформа за търговия. Те са доста популярни сред дамите, а обявите съдържат не само нови стоки, но и употребявани с отличен вид. Ако сте с нагласата да продавате, просто трябва да бъдете активни и да употребите всички възможни канали, защото никога не се знае откъде ще изскочи потенциалният купувач.

Дарение в дом

И този подход е добър, стига да сте преценили, че ботушите са удачни да бъдат дарени на нуждаещи се в социален дом. Свържете се първо с местната община, за да проучите къде бихте могли да ги занесете, информирайте се за всяка подробност и едва тогава се отправете към уреченото място.

 

Подобни публикации

Съвети за избор на правилните маратонки или спортни обувки

adminche

По какво се отличава коластра от обикновената кърма?

admin

Не влизайте във водата – дебне алигатор! :) :)

admin