Туризъм и пътувания

5 съвета при пътуване с ферибот

Фериботът е най-необичайният начин да стигнете от една страна в друга. Понякога с него може да спестите много време и усилия. Така с фериботни резервации може да получите, хем романтично, хем интересно преживяване.

Lakmos Travel предоставя изключителна възможност да опитате да обиколите целия свят за един ден. От вас се иска само да отделите време, а вълните наоколо и белите страни на ферибота, залязващото слънце, ще довършат цялата романтика.

И така, какво би било хубаво да запомните, когато планирате да пътувате с ферибот, научете от тук:

1. Въпреки, че фериботът е предвиден, главно за пътуващите с автомобили, е възможно и туристите да се качат на него. За пътници без кола се осигурява специален трансфер от фериботния терминал отстрани. За тези, които пътуват с кола – специална ескортна машина, за да не се объркат в тънкостите на пристанището.

2. Не забравяйте, че качването на ферибота приключва няколко часа, преди заминаването, това време зависи от пристанището на отпътуване на ферибота. Това са малки фериботи, които потеглят на няколко часа, можете да се обадите в последния момент. Вътре е почти като в добър хотел – асансьори, рецепция, ресторант, няколко бара, фитнес зала – има достатъчно забавления, за да не скучаете, докато пътувате.

3. Също така си струва да запомните, че след зареждането ще получите достъп до колата едва след пристигането си – палубите на колата са затворени по време на движение, така че трябва да вземете всичко необходимо от колата веднага.

4. Ако фериботът е през нощта в пристанището, тогава можете да останете там за една нощ, като по този начин спестявате за хотел. Ако пътувате с кола, е необходимо да се споразумеете за нощувка на борда на пристанището, така че служителите да могат да оптимизират правилно товаренето и разтоварването на автомобили.

Закуската и вечерята на ферибота са като в хотели.

5. По-добре е да не използвате клетъчна комуникация в открито море – тя се осъществява, чрез сателит и минутен телефонен разговор може да струва твърде скъпо. За да можете да поддържате връзка с външния свят, докато плувате, на борда има безплатен wifi (той също е спътник, но безплатен за пътниците).

Сами се уверихте, че пътуването с ферибот, си има множество предимства. Време е да направите своите фериботни резервации с www.lakmosTravel.com.

Подобни публикации

Топ 3 плажа за почивка в Анталия и за кои групи туристи са подходящи

redactort

Любими фериботни дестинации за резервация

desito

Защо е важно да отделите време за почивка в планината след празниците?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .