Развлечения

Шах за Деца от Детската Градина до Гросмайстор – играта, която върши чудеса

Шах за деца

Какво си мислите, когато чуете думата „шах“? Феновете на тази удивителна игра вероятно веднага се сещат за големите гросмайстори Гари Каспаров, Магнус Карлсен, Веселин Топалов и още, и още… Да, техният пример е удивителен, но истината е, че дори и най-дългият път започва с първата крачка.

Първият шах, може би дори най-обикновен, дървен или туристически – пластмасов с магнитчета, което малките ръчички бързат да пипнат, да усетят, да разгледат интересните фигурки. Наглед те са скромни, но щом започнат да „танцуват“ по шахматната дъска, спазвайки специалния си алгоритъм, придобиват небивала мощ.

Шахът е признат като лидер на игрите, които развиват максимално полезни умения. Това е игра, която развива ума, затова е толкова важно да провокираме интерес на децата към нея. Ако искате вашето дете да расте умно и да развива своята памет неусетно, с лекота, непременно му подарете това вълнуващо преживяване.

Днес това дори е по-лесно от всякога, защото технологиите напреднаха дотолкова, че цялата мъдрост и стратегия на популярната игра се побира просто в един-единствен чип. Както, например, в чудесната игра Шах за Деца от Детската Градина до Гросмайстор, която всяко мъниче може да носи със себе си и да се забавлява където и когато си поиска.

Става въпрос за интерактивна безплатна офлайн шахматна игра с различни нива и стилове на игра. Тя може да донесе много радост не само на малките, но и на всеки фен на шахмата, без значение от неговата възраст и пол.

Играта е предназначена за двама, като партньорът ви може да е реален играч или шахматният двигател с отворен код Багатур. Това ви дава възможността да играете шах както с приятели /на едно и също устройство/, така и с компютърната програма Багатур. На практика това отваря неограничени възможности за нейното използване.

Докато чакате дълга опашка, принудени сте да търпите безкрайно пътуване или просто скучаете и се чудите как да оползотворите правилно свободното си време, Шах за Деца: от Детската Градина до Гросмайстор е на ваше разположение.

Няма нужда да носите шахматна кутия със себе си, да нареждате фигурките и да внимавате за тяхното надеждно съхранение – всичко, което ви трябва е събрано в удобно за ползване устройство, което лесно се побира навсякъде и не заема почти никакво място.

Поддържа различни цветове и фигури, за да отговори на всеки вкус. Забавлявайте се цветно и тренирайте вашия мозък където и да се намирате! Организирайте си домашни турнири, побеждавайте, напредвайте в майсторството и бъдете горди със себе си!

Неусетно ще забележите как вашата памет се е подобрила, колко по-ясно и стратегически сте започнали да мислите, колко добре се концентрирате, анализирате и изобщо сте подобрили значително своя коефициент на интелигентност.

Да, това е магията на шаха – той може да ви преобрази напълно и да ви превърне в личностите, които винаги сте мечтали да бъдете!

Подарете Шах за Деца: от Детската Градина до Гросмайстор на тези, които обичате и им дайте шанс да бъдат по-умни, по-предвидливи, по-концентрирани и още много други „по-„.

Те го заслужават.

Подобни публикации

Тоалетна пестяща вода и средства

admin

Животни бягат по футболния терен

admin

Жени а вие обичате ли да спортувате ???? :) :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .