Полезно

Предимства на ключалките без ключ

Усъвършенстването на технологиите направи възможно интегрирането на електронните ключалки за заключване  и отваряне на вратите. Ето някои предимства на ключалките на вратите без ключ.

Електронните ключалки са снабдени с допълнителни функции за сигурност, като блокировка на достъпа за след определен брой неуспешни опити, бързи опции за блокиране в случай на опасност, множество режими на достъп, включително PIN, последван от достъп до карта, регулируема дължина на кода и възможността за изтриване на потребителски кодове с основен код.

Когато възникне проблем и се наложи да викате денонощен ключар, трябва да му кажете подробности за системата на заключване в дома ви.

Вратите с електронна ключалка са по-удобни, тъй като разполагат с технология, спестяваща време. Удобството е може би най-популярната причина, поради която хората избират да използват системи за влизане без ключ. Като начало, никога няма да се налага да се притеснявате, че ще загубите ключовете си отново. Всичко, от което се нуждаете, е да запомните правилния код. Не само, че никога не трябва да се притеснявате за загубата на ключовете си, но дори не се налага да се притеснявате къде ще приберете ключовете, когато имате облекло без джобове или е тъмно и не можете да намерите правилния ключ.

Батериите работят с много системи за заключване без ключ, което намалява разходите и трудностите при окабеляването и никога не се налага да се притеснявате за прекъсване на захранването. Ако не ви харесва идеята за използване на батерии, изберете механично заключване на бутоните, което ви позволява да получите достъп чрез въвеждане на код за универсална комбинация.

Предприятията, които имат високо ниво на текучество на служителите, откриват, че имат по-добър контрол на достъпа за по-чувствителни към сигурността приложения на бизнеса. Паролата защитава заключващите системи, програмира уникален код за достъп за конкретни потребители или ограничава времето за достъп на други хора. Някои от тях са достатъчно сложни, за да позволят безжична комуникация в реално време между ключалката на вратата и онлайн системата.

Спестете време и пари при повторното въвеждане на ключове, вместо да смените ключалките, поради това, че служителят е уволнен или напуснал. Забравете да се опитвате да следите физическите ключове на множество служители или обслужващ персонал. Заключването без ключ ви позволява да добавяте или отменяте незабавно достъп с използване на код. Някои системи за заключване без ключ дори предлагат многоезични гласови контроли или технология с тъчскрийн.

Подобни публикации

Управление на репутацията за малки и средни фирми

admin

Алкохолът ви помага да говорите по-добре чужд език

admin

Как се връзва панделка на стол?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .