Здраве

Подсилване на имунитета: коластрата – природната ваксина за грип?

Коластра Аквасорс

 

Сезонът на грипа може да бъде жесток за всеки, който попадне под прицела му.

Симптомите на грипа включват кашлица, болки, треска и студени тръпки и могат да повалят дори най-силните сред нас. Как можете да го избегнете или поне да сведете до минимум риска? Две думи – чревно здраве. Почти всеки компонент на общото ни благосъстояние започва от червата и се смята, че зашеметяващите 8 от 10 души страдат от някаква форма на синдром на пропускливите черва. Пропускливите черва могат да допринесат за заразяването с грип и да окажат силно въздействие върху организма като цяло. Пропускливите черва могат да причинят различни заболявания, вариращи от симптоми на алергии, постоянни възпаления, автоимунни заболявания и други системни здравословни проблеми. Научната общност е започнала да публикува различни изследвания, които разглеждат значението на добавянето на коластра в диетата, включително борбата с грипа и оптимизирането на усвояването на хранителните вещества.

 

Коластрата ли е природната противогрипна инжекция?

Възможно ли е коластрата на капсули като коластра аквасорс от Badetezdravi.com да е природната противогрипна инжекция? Отговорът е: да. Едва през последните години учените започнаха да изучават и разбират влиянието на начина ни на живот и хранене върху здравето ни, по-специално върху здравето на червата ни. Тъй като по-голямата част от усвояването на хранителните вещества се извършва в червата и именно това позволява на организма да се бори с инфекциите и болестите, наличието на здрави черва е задължително за цялостното ни здраве и благополучие. Тъй като почти 80 % от нас страдат от някаква форма на синдром на пропускливите черва, изглежда, че всички ние бихме могли да извлечем полза от подобренията в начина си на живот и хранене. За щастие учените започнаха да разкриват симптомите, причините и решенията за синдрома на пропускливите черва, включително как някои от тези здравословни проблеми са свързани с възпалението, имунитета и здравето на червата. Най-интересните изследвания, които открихме, са свързани с коластрата от едър рогат добитък на капсули и нейните свойства за укрепване на имунната система. Едно скорошно проучване показва, че групата, която е приемала орална добавка с висококачествена коластра, е била 3 пъти по-малко склонна да се зарази с грип, отколкото тези, които са получили противогрипна ваксина, и това е само малка част от завладяващите изследвания относно ползите за здравето от коластрата! Знаете ли, че 70% от серотонина (молекулата на щастието) се произвежда в червата? Или че приемът на коластра е свързан с повишаване на физическата активност? Пропускливите черва могат да повлияят на целия организъм – от проблеми с щитовидната жлеза до болки в ставите, чести симптоми на настинка и грип, както и повишена алергичност, но антителата и другите биоактивни компоненти, открити в коластрата, доставят богати протеини и повишават имунитета, като стимулират развитието и възстановяването на червата.

Помогнете на семейството си да избегне грипа този сезон, като добавите висококачествената добавка коластра аквасорс към диетата им сега! В момента, в който вие или вашите малки деца започнете да изпитвате симптомите на грипа, като хрема, главоболие, температура, втрисане и други неприятни симптоми, вече е твърде късно да направите нещо повече от това да се консултирате с вашия лекар, да поддържате хидратация и да го изчакате възможно най-комфортно. Най-добрият момент за предпазване от грип е преди да сте изложени на него, като оптимизирате имунната система на организма си с коластра аквасорс. Както е казал Хипократ: “Всички болести започват в червата” и превенцията на грипа не е по-различна. Нека се върнем назад и да поговорим за здравословния проблем, който засяга приблизително 8 от 10 души – синдрома на пропускливите черва. Как това се отнася до избягването на грипа? Първо, трябва да разберете, че клетъчната стена на здравите черва има много тесни връзки. Между клетките на червата има достатъчно пространство, за да могат хранителните вещества да навлязат в кръвния поток. Многобройните фактори, които допринасят за възпалението на стомашно-чревния тракт – стрес, токсини, глутен, лекарства и, разбира се, патогени – всички те служат за разрушаване на тази крехка бариера в червата. Всички тези фактори предизвикват възпаление, което води до “дупки” в червата. Когато пространствата между чревните клетки вече не са плътни, това позволява на токсините и другите патогени да навлязат в кръвния поток и може да предизвика широк спектър от автоимунни реакции. С приемът на коластра аквасорс вие не само заздравявате червата си и цялата си чревна флора но и си добавяте множество витамини, минерали и протеини – всичко необходимо за здрав и силен организъм, които може да се справи с всеки грип и инфекция.

 

Подобни публикации

Психологическото въздействие на разширените вени и как да се справим с него

admin

Избор на домашен апарат за кръвно налягане – какво трябва да знаете?

admin

Репродуктивното здраве на човека е индикатор за националната сигурност на държавата.

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .