Мода

Макси туники: Най-красивите модели за едри дами

Как всяка дама да се почувства изключително женствена и слаба? Елегантните макси туники ще ви дойдат на помощ. Ето няколко опции, които визуално намаляват размерите.

Пончо

Голямото предимство на пончото несъмнено е фактът, че пасва на всеки тип фигура. Освен това е чудесно за носене не само с панталони, но и с рокли, придавайки им различен характер. Пончото от шифон е леко като мъгла и нежно прикрива всички дефекти около корема, талията и ханша. Идеално е както за съчетание с тесни, така и за комбинация с по-широки панталони или с панталон

Пончото от ефирната материя е идеално за официални поводи през топлите месеци, когато е толкова важно да се чувствате комфортно. Може да изберете модели макси туники с гладки или флорални, романтични мотиви.

Асиметрични макси туники

Асиметричната кройка на туниката се радва на нестихваща слава сред клиентите на магазините за големи размери дрехи. Нищо необичайно! Тази на пръв поглед тривиална кройка има голяма сила! Добре скроената туника умело маскира ханша и корема и ги прави да изглеждат по-тънки. Визуалното удължаване се дължи на наклонената страна, която, стеснявайки се надолу, автоматично преобразява фигурата и я прави по-стройна.

Струва си да се обърне внимание на това как са завършени ръкавите. Важно е туниката да е с по-широки ръкави, които да не ограничават движението и да позволяват на въздуха да циркулира свободно. Например, ако възнамерявате да се забавлявате, без притеснения за неприятните ефекти, които може да причини една недобре подбрана дреха.

Макси туники с дантела

Дантелата е класическа декорация, към което с нетърпение посягаме, когато искаме да се подготвим за специален повод. Дори най-простите стилове, украсени с дантела, веднага придобиват много оригинален характер. Освен това, туника с дантела подхожда на дами от всички възрасти.

Ще изглеждате страхотно както с панталон, така и с пола или дори рокля. Така че, гледайте на модерните макси туники с дантела като на универсален тоалет, който може да се използва при много различни поводи.

Дълги макси туники

Това е дизайн, в който високите дами и тези, които искат да прикрият всякакви недостатъци в областта на ханша и корема, ще се чувстват страхотно. Дългите макси туники изглеждат най-добре в комбинация с тесни панталони и клинове.

При по-дълги туники е най-добре да използвате ефирни и леки материи като шифон, които визуално да не натоварват фигурата.

Туниката от шифон е чудесна алтернатива на роклята. В комбинация с елегантен панталон създава много впечатляващ тоалет, идеален за жени, които не се чувстват комфортно в рокли. Правилно подбраната кройка и цвят също ще позволят възстановяването на идеалните пропорции на фигурата.

Шифон, лек материал също насърчава визуално отслабване, той ще добави лекота и чар. Структурата му го прави идеално подходящ за топлите месеци, когато другите материали стават твърде “тежки”.

 

Подобна туника може да се носи както с тесен, така и с по-широк панталон, в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Подобни публикации

Различните видове сребърни обеци, които всяка жена трябва да притежава

gri123

Официални рокли в големи размери

admin

Универсално приложение: Ето защо да заредите гардероба си с различни модели сака

king content
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .