Кредити

Кредит без трудов договор

От дълго време се чудите дали не е време да смените старата кола с някоя по-нова, но парите объркват плановете ви. Опитвате се да отделяте по нещо всеки месец и все не можете да съберете нужната сума, за да направите покупката.

Логично е да не искате да губите излишно време и средства, за да заведете семейството си на почивка или да стигнете максимално бързо до определена дестинация. Личният автомобил си е удобство, каквото и да се опитват да ни втълпяват някои природозащитници.

Разбира се, кола може да се купи и с малко пари, но това означава, че няма да е в добра форма и ще се налага да я ремонтирате по-често, отколкото да се возите в нея. Сигурно ви е минало през ума, че можете да вземете кредит за покупката и след това да го изплащате. Ако сте малка заплата и осигуровките ви не са толкова редовни, може и да не ви отпуснат от банката. Затова най-правилно е да се насочите към кредитна компания.

Потърсете предложенията в интернет мрежата. Всяка компания има оферта за по-големи суми – до 3000 лв. CITYCASH предлага на клиентите си кредит със суми от 200 до 3000 лв. като срокът на погасяване е от 3 до 10 месеца. Това е удобен кредит без трудов договор.

В банката задължително ще ви поискат да представите копие на трудовия си договор. В голяма част от кредитните компании това не е необходимо. Можете да кандидатствате за желаната сума онлайн и да я получите по банков път, което си е наистина удобно.

Преди да направите покупката, добре е да разузнаете какви са основните и важни за вас характеристики, които ще искате новата ви кола да притежава. Вижте какви са цените на различните видове горива и търсете кола, която се задвижва от предпочитаното от вас гориво.

Типът скоростна кутия също е от значение за лесното управление. Решаващо при избора ви за кола трябва да бъде колко е скъпа поддръжката на колата при евентуален ремонт. Добре е частите за нея да са на по-нормална цена. Скъпият ремонт понякога е фатален за семейния бюджет.

Дори и цената на самата кола да е доста ниска, ако един ремонт изисква харчене на пари, колкото за покупка на нова кола, не е добър избор. Разберете продавачът колко време е използвал колата, има ли наблюдения върху слабите й места.

След като сте се спрели на модел и специфични особености, можете вече да търсите изгодна за вас оферта за продажба на автомобил.

След това идва ред на кандидатстването ви за кредит. То е максимално улеснено в Кредирект. За да получите кредит от компанията, трябва да сте пълнолетни. Не се изисква представянето на документ за работа. Изберете си сума и срок, в който да я погасите и попълнете формуляра за кандидатстване в сайта на компанията. Разглеждането на кандидатурата ви ще отнеме не повече от 20-тина минути. Още във формуляра ще се наложи да напишете по какъв начин желаете да  си получите сумата при одобрение.

След като е готово становището по кандидатстването ви, отпуснатите пари ще ви бъдат изпратени по начина, който сте описали при кандидатстването – по банков път или в най-близката каса на Изи Пей. До края на работния ден парите ще са про вас и ще можете да си вземете избраната кола.

Можете да си помогнете за изплащането на кредита като на свой ред обявите старата си кола за продажба. Не знаете кой какво търси. Това, което за вас е старо и непрактично за други може да е чудесна оферта. След като я продадете ще можете да погасите поне част от кредита си и да намалите дължимата сума значително. Може дори да поискате предсрочно погасяване, което ще ви спести плащането на доста солени лихви.

 

Подобни публикации

Изисквания за кредит от банка

admin

Онлайн заеми: Как да намерим най-добрия и да избегнем измамите

admin

Какви са предимствата на бързите кредити, споделят от Кеш Кредит

adminche
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .