Технологии

Как Ардес може да ни помогне в избора на нова техника

Често техниката в дома ни има нужда от смяна. А понякога, просто искаме да си закупим нова, която досега сме нямали. И в двата случая, ако има кой да ни помогне при избор, то покупката ще бъде много по-успешна. Пазарът предлага голям избор, затова е важно да внимаваме, когато купуваме и добре да съобразим функциите, които са ни необходими, независимо за каква техника става въпрос. Ardes.bg е онлайн магазин, предлагащ перфектно съотношение между цена, качество и компетентно обслужване. 

 

Защо експертната консултация е важна при избор на техника

Както вече споменахме, изборът, който се предлага на клиентите е огромен. Дали от външния вид, дали от дадена характеристика, възможно е да се заблудите и да купите неправилна за вашите същински нужди техника. Ето тук се появява важната роля на експертната консултация. Всеки експерт е готов да ви окаже помощ и да ви даде редица съвети, който ще ви помогнат да вземете правилно решение при покупка. Експертите на Ardes ще ви отведат до най-точния избор. Кажете своите предпочитания и нужди и им имайте пълно доверие. Получете точно това, от което имате нужда и се насладете на безупречната му работа.

 

От какво значение е възможността за последващо сервизно обслужване

Да започнем с това, че с всяка доставка от Ardes, вие имате право да видите своята техника, както и да я върнете в рамките на 14 дни. Ако по време на гаранционният срок продуктът се повреди и има нужда от поправка, обърнете се към оторизирания сервиз. Съветваме ви да не поръчвате техника от места, които не предлагат гаранция. При настъпила повреда, тя няма как да бъде поправена и често се налага закупуването на нова техника отново. Ardes гарантира перфектно сервизно обслужване на продуктите, закупени от онлайн магазина. Не се заблуждавайте, че точно на вашият продукт никога, нищо няма да му се случи. Често, “инцидентите” са съвсем случайни и непредвидени.

 

Защо да се доверите на търговец, който предлага и допълнителни услуги

Допълнителните услуги са още едно нещо, което ви показва сигурността на онлайн магазина и перфектното обслужване на експертите. Ако, например, искате да си закупите компютър, но не знаете каква конфигурация ви е необходима, Ardes отново е правилното място за вас. Използвайте компютърният конфигуратор, където да запишете своите изисквания към:

  • процесор;
  • охладител;
  • дънна платка;
  • твърд диск;
  • монитор;
  • видео карта;
  • оптични устройства;
  • операционни системи;
  • други.

В случай, че не сте сигурни в съвместимостта на избраните компоненти, изпратете запитване и се възползвайте от специалните предложения на Ardes.

Подобни публикации

Може ли всеки писател да създава уеб съдържание?

desito

Няколко приложения на универсалните контейнери

king content

Съществува ли телепатията?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .