Бизнес България Полезно

Защо да изберете къща в Драгалевци?

За квартал Драгалевци предполагам сте чували всички. Това е един от най — престижните квартали, където живеят богатите и известните. Да сте собственици на къща в Драгалевци означава, че сте хора, които са преуспели в живота, разполагате със собствени капитали и сте горди с постигнатото до тук.

Всичко това добре, но може би ще попитате защо точно в Драгалевци?

Ами това е кварталът на богатите.

Драгалевци е квартал, който впечатлява с местоположение, красота, инфраструктура, спокойствие и безопасност. Това е квартал, който осигурява всички необходимо за един луксозен и комфортен живот.

Тук няма да видите грозни гледки, огромни жилищни блокове от соца, тук няма да видите бетонни и ужасяващи детски площадки, пране веещо се по терасите, нито пък ще ви се наложи да се разправяте със съседите за това кой къде е паркирал.

В Драгалевци не само природата е по-красива, а въздуха по-чист, тук сякаш се намирате в друга страна.

Това е и основната причина хората с висок социален статус да предпочитат да закупят къща в Драгалевци.

Тук едва ли ще видите къща, която да не е луксозна и която да не впечатлява с архитектура, огромна за българския стандарт квадратура, огромни, добре оформени и поддържани зелени открити площи.

Къщите, които се предлагат тук са комфортни, луксозни и обзаведени според последните модни тенденции в интериорното обзавеждане.

Покупката на къща в Драгалевци в днешно време не е невъзможна. Стига да искате, можете да се наредите сред елита на нацията — само трябва да разгледате офертите на водещите брокерски къщи за продажби на луксозни имоти. Можете да избирате дали къщата да е в напълно завършен вид, дали да е напълно обзаведена или не, можете да избирате дали искате да имате открит басейн, барбекю или някоя допълнителна екстра. Всичко е въпрос на договорка — като започнете от коментар по цената, та до най-малката подробност. Ако имате достатъчно свободни капитали, сега е моментът за покупка на къща в Драгалевци.

Подобни публикации

Как да прикрием недостатъците по фигурата с помощта на цветовете и материите. Практично и ефектно!

admin

Какво представляват кредитните карти

admin

Оригинални и неочаквани подаръци за рожден ден

desito
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .