Полезно

Да се запознаем с Sos Locksmith

Компанията за ключарски услуги в София Sos Locksmith е най-бързо развиващата се в бранша с разнообразие от дейности и услуги, които предлага. С какво се занимават днес и от колко време са на пазара, кои области на София обслужват и кое ги прави толкова успешни? Нека да ви запознаем!

С какво се занимава Sos Locksmith

Както споменахме, дейността ни днес е изключително разнообразна и обширна, обхващайки голяма част от сферата на ключарските услуги. Работим само с утвърдилите се вече и лицензирани производители на пазара, което прави предлаганите от нас продукти висококачествени, сигурни и надеждни. Лозунгът на Sos Locksmith е “Вашата сигурност е наша отговорност”, така че ние осигуряваме на първо място висок професионализъм, дискретност и лоялност към клиентите си.

 

Сред арсенала от дейности на компанията влизат още:

  • онлайн магазин – с най-големия към момента онлайн магазин в страната, Sos Locksmith е лидер в областта с продажбата на специализирани пособия и артикули в София;
  • денонощен ключар – ако ненадейно изпаднете в ситуация на невъзможност за отключване на входната врата на апартамента, офиса, къщата, автомобила, то свържете се с наш автоключар или авариен екип, който пристига до 30 минути на място;
  • дубликат на ключове – изработваме дубликат на 99% от ключовете, така че при нас всеки по всяко време може да изработи дубликат на своя ключ, който да ползва при евентуална загуба;
  • станахме оторизиран център на брандовете Mauer и Gerda – вече се грижим за поддръжката на системите за сигурност на Mauer locking systems и Gerda, обслужвайки техните гаранционни и извънгаранционни продукти.

От колко време е на пазара

Компанията Sos Locksmith бе създадена през далечната вече 2008 г., като дейността стартира с малко магазинче за ключарски пособия и услуги. Днес сме водещи в бранша с множество аварийни и денонощни екипи, отдадени на професията. В ключовите места на София сме изградили мрежа от фирмени офиси, където всеки в близост може да се възползва от мигновени ключарски услуги и професионално свършена работа за минути, в зависимост от дълбочината на проблема.

 

Sos Locksmith също е постоянен участник в различните тематични събития и изложения в областта, предлагайки висококачествени и най-модерни системи за сигурност. Голяма част от тях прилагаме в различни търговски и частни обекти, а базата ни от лоялни клиенти постоянно се увеличава, правейки ни водеща компания в областта в България и София.

Какъв периметър обслужва в София и околностите

Ключарските услуги на Sos Locksmith са достъпни във всички квартали на София денонощно, а 15-те квалифицирани аварийни екипи са в пълна готовност до 30 минути да пристигнат и посрещнат проблемите с отключване на вратата, счупения ключ, заключващия механизъм на място. Нашите ключари са на разположение както в делничните дни, така и в празничните, без значение колко е часа в момента.

Подобни публикации

Как да декорирате спалнята в тъмни цветове? (Снимки)

admin

4 начина да се отървем от старите неща

desito

За моторното масло – характеристика и избор

admin1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .