България Развлечения

Грешка ли е купуването на живи елхи?

Живи елхи

Не са малко хората, които приемат за грешка, закупуването на живи елхи за празниците. Те смятат, че по този начин се спонсорират бракониерите и се ощетява българската гора. Истината обаче е малко по-различна. В наши дни има немалко фирми предлагащи живи елхи напълно легално. Те притежават собствени площи, където отглеждат дръвчетата и ги предлагат на крайния потребител с корените, за да могат да се засадят отново.

Защо е важно от кой ще купим елха?

Усещането за Коледа и Нова година е още по-силно, ако посрещнете празниците с истинска елха. Невинаги покупката на такава е грешка, особено ако вземете дръвчето от легален търговец, който отглежда елхите си в собствена плантация. Такъв е случая с Shisharkite.com, където фирмата разполага с терен, на който има засадени над 100 000 живи елхи, които предлага на купувачите, не само за празниците, но и за различните озеленителни системи.

Разбира се, когато искате празнична елха или такава, която да използвате при озеленяване на вашия имот, е добре да се поинтересувате от фирмите, които предлагат този тип дръвчета. В никакъв случай не купувайте от съмнителни субекти, които се пазарят с вас за цената. Истинските търговци имат фиксирани цени, сами отглеждат елхите в своите разсадници и гарантират за всикото качество на стоката.

Търговците отглеждащи живи елхи в собствени площи, не отситчат дърветата от горите и не ощетяват природата. Това важи в пълна сила за Shisharkite.com, откъдето можете да закупите красивите дръвчета на дребно или едро. Разликата от останалите е, че се използва разсад от най-големите платнации, а факторът отсичане на дърветата отсъства.

Тръпката да имаш истинска коледна елха

Изкуствените елхи са просто един декор, който ни напомня за Коледа. Съвсем друга е тръпката, ако закупите истинско борче, което ухае приятно, можете да пипнете игличките и да изпитате емоцията, която си спомняте от дете. Добрата новина е, че вече можете да си купите живи елхи, без да вредите на природата и в частност на горите. Направете това, като прегледате услугите на Shisharkite.com, които отглеждат елхи и ги предоставят директно на клиентите си.

На основание написаното по-горе, можем да кажем, че закупуването на живи елхи, не само не е грешка, но е и препоръчително, ако го правите от достоверен търговец, който сам отглежда дръвчетата и осигурява на хората положителни емоции за празниците и озеленяването на имотите им. Надяваме се, че Ви е било интересно и Ви желаем да се насладите на истинското дърво, което ще Ви донесе радост и щастие.

Подобни публикации

С музиката в сърцето ми – Биография на Георги Щерев Стоянов

admin

Насоки за незабравимо парти

redactort

Любопитни факти за парфюмите

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .