Кредити

Взимайте обмислено решение за бърз кредит

Наскоро излезе статистика за лошите кредити при фирмите за бързи кредити. Оказа се, че тенденцията е лошите кредити да намаляват драстично. На какво се дължи това? Първо, безработицата бавно, но сигурно намалява. Така кредитополучателите могат да си плащат вноските по кредитите без просрочие. Следваща важна причина е, че хората, ползващи кредити, са много по-грамотни финансово, отколкото реди 2-3 години. Малцина са тези, които си мислят, че могат да вземат пари назаем без да ги върнат. Вече никой не си прави илюзията, че няма да бъде потърсен за задължението си към една или друга компания. Мнозина кредитополучатели си изпатиха от безотговорното отношение към задълженията си. Неплащането на вноските по кредитите води до съдебни дела, които допълнително оскъпяват кредита с 600 до 1000лв. Съдебните такси и адвокатските хонорари са прекалено високи, за да си позволите да забавите плащането на кредита си и да стигнете до съд.

Частните съдебни изпълнители констатират, че в последната година драстично са намалели образуваните дела. Силно се надяваме, че хората са станали наистина по-отговорни и не взимат прибързани и рискови решения. Безотговорното отношение към кредита ще се отрази и на кредитното ви досие. Там историята на кредитите стои с години и никоя банка или институция няма повече да отпусне кредит, ако сте се отнасяли несериозно към задълженията си.

Наличието на голям брой компании, предлагащи бързи заеми онлайн, допълнително помага на клиентите да сравнят и да решат коя оферта да приемат и как да планират финансите си за месец или два напред.

Предлагащите бързи кредити фирми са далеч от мисълта, че 90% от кандидатстващите за пари назаем са с перфектно кредитно досие. Затова имат компромисен подход към всеки един. Там се предлагат кредити само срещу лична карта или кредит без поръчител.  Много модерен в момента е продукта кредит без трудов договор. Така се дава шанса на хора, които не са с постоянен трудов договор, също да ползват бързи кредити.

Нашият съвет е да четете внимателно условията по кредитите на всяка една компания, предоставяща онлайн кредити и едва тогава да пускате искането си за кредит. Защо е необходимо това? В правилата на всяка една компания са изписани основните права и задължения на всяка една от страните по договора за изплащане на кредита. Те са публикувани на официалната страница на фирмата  и ще ви помогнат да се ориентирате какви точно са условията, за да прецените още преди кандидатстването дали са изгодни за вас или ще е необходимо да потърсите някаква алтернатива.

В страницата на Credirect – www. credirect.bg – много удобно авторите са оформили основните раздели така, че да се следват основните стъпки, предшестващи кандидатстването и указващи самото кандидатстване. Така не остават неясни въпроси. Всичко е опростено, за да може дори и прохождащият в интернет да може да попълни въпросника, съдържащ лични данни, необходими на фирмата да направи проверките в кредитен регистър и НОИ.

Веднъж спрели се на конкретния продукт, кандидатствайте за него и си направете строго разпределение на средствата за следващия месец. Така ще си гарантирате коректното плащане на кредита и възможността, всеки път, когато ви потрябват бързи пари на заем, да можете да разчитате на фирмата отново и да ползвате отстъпки за лоялни клиенти. Всяка уважаваща себе си фирма за бързи кредити има изключителни бонуси за редовните си коректни клиенти. Не допускайте забавяне на вноската си. По този начин вредите на кредитното си досие и изпускате много изгодни отстъпки и подаръци.

Credirect няма скрити такси, с които да изненадва своите клиенти. Одобрението идва в рамките на 20 минути. Компанията защитава личните ви данни. Можете да следите заявката си в реално време и да разберете веднага, когато бъдете одобрени. При нужда, винаги можете да се свържете със служител на посочения в горния десен ъгъл на страницата телефон.

Източник: https://www.imoti.net/bg/novini/view/vajni-syveti-za-teglene-na-kredit

Подобни публикации

Онлайн кредити: Бързо решение за временни финансови нужди

admin

Лихвите по потребителските кредити се вдигат плавно от началото на годината

gri123

Как да управляваме изплащането на кредити по време на икономическа нестабилност

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .