Спорт

Най-добрите съвети за успех на футболни залози

Съвети за успех на футболни залози

Ако и вие търсите някои насоки и ценни съвети за успех на футболни залози, то вижте тук.

Залагането на футбол може да е популярно в цял свят, но наистина ли можете да печелите пари от него? Разбира се онлайн букмейкърите са на печалба в крайна сметка, но все пак е възможно да има и печеливши играчи.

За успех от футболните залагания се изискват доста неща. Ето четирите най-добри съвета според BetCredo за успех на залагане на футбол. 

Спазвайте дисциплина

Залагането на спортни събития е маратон, а не спринт! Каква е основната причина за неуспех при спортните залагания? Отговорът, въпреки че мнозина няма да го харесат, е липсата на самоконтрол и дисциплина. Трябва абсолютно да имате такива при спортните залагания, за да не се увличате и да оставяте емоциите да ви водят. Помислете за това, така сякаш подкрепяте най-лошия отбор в лигата. Този, който е доста трудно да спечели повече от 7-8 мача през сезона. Ще залагате на тях да печелят всяка седмица, само защото ги подкрепяте? Не правете това! Дръжте тази емоционална привързаност извън залаганията си. Тя няма място в спортните залози, защото няма да ви донесе успех.

Възползвайте се от бонус офертите

В наши дни букмейкърите се надпреварват да привлекат потребители и предлагат страхотни промоции и бонуси, за да ви спечелят като клиент. Всички големи сайтове за залагания имат оферта за нови клиенти. Такава, в повечето случаи е под формата на безплатни залози. Освен тези оферти при регистрация, в букмейкърите винаги има още доста промоции на спортни събития. Понякога можете да се възползвате от увеличени коефициенти за краен резултат на футболни срещи. По този начин шансът за успех е голям. Добре е да се регистрирате в няколко различни онлайн букмейкъра и постоянно да следите техните оферти. След като се регистрирате, вие ще може да се възползвате и от техните ежедневни промоции и атрактивни бонус оферти за значими спортни събития. Такива може да са Световно първенство или началото на сезона в английското първенство “Премиър Лийг”. Някои от тези промоции са доста добри и имат  много малък риск, така че не се колебайте и участвайте в тях. В същото време не скачайте автоматично на всяка промоция. Помислете колко добра е нейната стойност, тъй като много от тези промоции не ви струват нищо, но понякога има добра причина, поради която букмейкърите предлагат увеличени коефициенти за определен резултат, така че бъдете внимателни при избора си.

Регистрирайте се в повече букмейкъри

Бонусите за нов играч в даден букмейкър са само една от причините, поради които да се регистрирате в повече сайтове за онлайн залози, когато правите залози на футбол. Предвид наличието на толкова много онлайн букмейкъри, защо да се ограничите да залагате в един или два сайта за спортни залози? Ако желаете да бъдете успешен играч и да спечелите добри пари от футболните залози, няма място за лоялност. Коефициентите на някои пазари като например азиатска гол линия или брой голове в мача, често имат не малки разлики в различните букмейкъри. Ето защо преди да заложите, направете проверка дали можете да намерите по-висок коефициент в друг букмейкър. Коефициентите също често се променят, така че е добре да следите и това, ако искате да имате повече успех в спортните залози.

Правете проучвания за футболни залози

Както при всичко, за да се постигне постоянство и успех във футболните залагания са нужни време и усилия. Докато комарджиите могат да изваждат късмет в определен момент, проучванията и познанията разделят любителите от професионалистите. В днешно време онлайн сайтовете за спортни залози имат доста информация за мачовете на живо, статистика и новини, така че трябва да се възползвате от това,, ако искате да печелите по-често. Колкото повече сте информирани преди да направите вашия залог, толкова по-голяма е вероятността да спечелите. Също така трябва да използвате специализирани знания относно някои лиги или отбори. Букмейкърите рядко допускат грешки в коефициентите си и пазарите когато става дума за основните първенства и турнири като Шампионска лига, Висшата лига, Серия “А” и т.н., но понякога те могат да бъдат малко небрежни, когато става дума за по-ниски лиги или мачове от някои държави като Индонезия, Еквадор или Ангола. Ако проследите изявите на отбор, който играе в някоя от тези лиги, или имате сериозен интерес към чужда лига, може да използвате тези знания във ваша полза.

Подобни публикации

Сблъсъци и контакти- Позлезни съвето за автомобилни и картинг съзтезатели

admin

Вижте какво се случва със съдията, когато отсъди грешен картон! (СМЯХ)

admin

Стратегия по време на състезание

admin