Бизнес Спорт

Залози на тенис в Ефбет

tennis-63733_960_720Букмейкърът Ефбет предлага голямо разнообразие от спортни залози, като в тиража им отлично впечатление правят възможностите за залог на тенис. В този букмейкър играчите имат голям избор от опции за залагане на един от най-популярните спортове в днешно време. На всички тенис срещи имате около 20 опции за залагане, както преди мач, така и на живо. За двубоите от големите турнири пазарите често са доста повече, както и за двубоите на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Видове залози на тенис от Ефбет:

Краен изход – На всеки тенис мач от турнирите на ATP или по-ниските вериги Чалънджър или ITF може да залагате за победител в мача – краен изход. Ние от bgprognozi имаме в предвид, че се изисква да познаете единствено крайния победител в срещата. Дори даден играч да спечели с 2:1 сета, 3:1 сета или 3:2 сета, вие печелите сумата на вашия залог, ако сте прогнозирали за крайния победител в мача.

Сет 1 – Победител – За всеки двубои в Ефбет имате възможност да направите залог за победителя в първия сет. Първият сет е изключително важен и е от голямо значение за развитието на всеки тенис мач. Фаворитите за краен победител имат предимство и за спечелване на първия сет като коефициентите са по-високи, а точно за това доста играчи предпочитат да направят залог за победител в първия сет, но разбира се тук се крие опасността да загубите залога и в крайна сметка играчът да спечели мача.

Хендикап ГеймаБъкмейкърът Efbet предлага залози за хендикап гейма – с колко гейма разлика ще спечели даден играч двубоя. Тук може да видите граници като 1,5 за равностоен двубой или по-високи, когато един от играчите е големият фаворит за победата. Вие може да направите залог с отрицателен или положителен хендикап според това какви са вашите очаквания за развитието на двубоя.

Пример: В случай, че направите залог за Анди Мъри на +4.5 гейма срещу Роджър Федерер и двубоят завърши при резултат 6-4, 6-4 в полза на Федерер, то вашият залог печели.

Брой Гейма – Играчите на Ефбет може да пускат под/над брой гейма на всеки тенис мач. Ако очаквате продължителен мач, то може да изберете “оувър” границата за брой геймове. Например ако мачът се играе в 2/3 сета, то линията е около над/под 20.5 гейма. Т.е. при залог на Над 20.5 гейма трябва резултатът да е 7-6, 7-5 или 6-3, 3-6, 6-2 и т.н. за да спечелите.

Хендикап Сета – В българския букмейкър Efbet имате възможност да прогнозирате крайния изход на тенис срещите с хендикап. Т.е. вие може да заложите на победа с 2:0 сета за даден играч, ако пуснете -1.5 хендикап сета в негова полза във формат 2/3 сета. Също така може и да подкрепите по-слабия играч с +1.5 сета, ако смятате, че ще вземе поне един сет в двубоя.

Брой Геймове за тенисист – Букмейкърът предлага и залози за брой спечелени геймове в дадена среща. Често тук линиите са над 12.5 и под 12.5 гейма. Ако смятате, че по-силният тенисист ще спечели с 2:0 сета от сорта на 6-2, 6-3, то вие спокойно може да пуснете за него под 12.5 гейма в мача, очаквайки лесен успех за вашия фаворит.

Подобни публикации

Невероятни изпълнения в баскетбола, които ще ви изумят!

admin

Как да намерим доверена фирма за бързи кредити в София?

teoseo

Разход на пелети за отопление на жилището

admin1